2777
2789
عنوان

رژیم خوب برای افزایش وزن میخام

194 بازدید | 14 پست

نمیدونم قبل و بعد باشگاه چی بخورم قرص سیپروهیپتادین هم میخوریم تو دوماه ۲ کیلو اضافه کردم ولی برم باشگاه میدونم اونم میسوزه از طرفی هم نمیخام بد فرم چاق بشم کلا یه جور رژیمی خوبه

من با شیره انگور و قرص سیپرو  تو دو هفته ده کیلو اضافه کردم دیگه هم برنگشت

اسم کاربریم  خانومه جانگوی آزاد شده ست ( چون عاشق تارانتینو 🥰 و این شاهکارشم ) ولی متاسفانه ازونجایی ک  همیشههه عجولم ، اشتباه تایپ شد 🫥😵‍💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط اولش شکم اوردم ک آبش کردم

چطور آبش کردی؟

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

من از اوناییم که آب میخورن چاق میشن واسع همین شمارو درک نمیکنم به نظر من اگه غذاهای خیلی خوشمزه پر کالری همش جلو دستتون باشه قبل غذا هم از این پودرهای مکمل استفاده کنید باید قطعا چاق ،برای فرم دادن بدنتون هم از حرکات آروم استفاده کنید رو عظله تمرکز کنید آنقدر حرکات تند نباشه که عرق کنید 

خانوم جانگو میشه بگی شیره رو چطوری مصرف میکردی روزی چقدر؟

😅😅😅ببین عزیزم روزی حدااقل ۶ لیوان شیره میخوردم 

البته یک چهارم یا یک سوم لیوان شیره بقیه ش آب 

قند نداشته باشی فقط 

اسم کاربریم  خانومه جانگوی آزاد شده ست ( چون عاشق تارانتینو 🥰 و این شاهکارشم ) ولی متاسفانه ازونجایی ک  همیشههه عجولم ، اشتباه تایپ شد 🫥😵‍💫
شیره انگور رو باچی خوردی؟

با آب قاطی کردم

مرسی عزیزم😘 واسه پسرم میخوام لاغره ،بعد قرصم حتما باید بخوره؟

قرص رو ب بچه ت نده اصلاااا

خوب نی برا بچه ها

همون شیره انگور بده بهش بعد غذا

و شربت زینک هم میگن خوبه

قرص سیپرو نخور بعد مدتی تموم دندونات خراب میشن خواهرم و دوستم اینجور شدن،قرص گین آپ ساخت ترکیه حتما اون چاق میکنه و شیرخشک نیدو روزی دوبار این دو تا عالین خواهرم استفاده کرد 

خدایا شکرت🙂❤