2777
2789

۱۸ سالگی رفتم 

الان ۳۵ سالمه 

دلم می خواد دوباره برم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

چه ارامشی داشت 

دلم همون حس ارامشو دوباره می خواد 

امروز خیییلی گریه کردم به پهنای صورتم اشک ریختم روحی داغونم کم اوردم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وات؟ حیاط خونه ی خدا؟؟؟؟

اره دیگه خونه ی خدا انگار وسط یه حیاطه 

من بهس میگم حیاط حالا صحن یا هر چیزی 

اره دیگه خونه ی خدا انگار وسط یه حیاطه من بهس میگم حیاط حالا صحن یا هر چیزی

ولی این کار 

کار اشتباهیه

تا زمانی که آل سعود اونجا حکومت میکنه پول ما میره به جیب اونها و مستقیم میره تو حلقوم صهیون ها 

اونوقت قرون به قرون پول ما میشه تیر تو قلب فلسطینیا 

من اینو نمیخوام

ولی این کار کار اشتباهیهتا زمانی که آل سعود اونجا حکومت میکنه پول ما میره به جیب اونها و مستقیم میره ...

من به ایناش کار ندارم 

اگر بخوام به اینا فکر کنم که 

استارتر واسه رزق و روزی دعایی پیدا کردی؟ من دلم یه معجزه میخواد

نه خواهرم 

خودم نشستم با زعفرون و گلاب چند تا ایه های قرآنی که واسه رزق و روزی بود و نوشتم گذاشتم تو مغازم 

به اینها فکر کنی چی میشه؟ از عذاب وجدان خوابت نمیبره؟ واقعا که

نه خودم از بس گرفتاری دارم 

مغزم اجازه ی فکر کردن بهشو بهم نمیده