2777
2789
عنوان

عذاب وجدان میگیرم

221 بازدید | 16 پست

من مشکلم اینه وقتی به یه پسر اجازه آشنایی میدم شدیدا عذاب وجدان میگیرم حس میکنم آدم بدیم حس میکنم گول خوردم...مثلا امروز یه پسری تو دانشگاه خیلی مودبانه بهم پیشنهاد داد گفت خیلی وقته شما رو میبینم ازتون خوشم میاد دیدم پسر خوبیه آیدی دادم الان حس عذاب وجدان و گول خوردن داره خفم میکنه حس میکنم دختر بی بند و باریم و همه پسرا فقط قصدشون گول زدنه واسه همین همیشه تو این مرحله بلاک میکنم طرفو 23 سالمه حس میکنم اینطوری پیش یرم تا آخر عمر تنها میمونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط خیلس حواستو جمع کن وگرنه دیت رفتن یا صحبت کردن اوکیه عشقم

میدونم ولی آنقدر از بچگی مادرم بهم تذکر داده در این باره ناخواسته حس بد دارم نسبت به خودم

خب عزیزم درست فکر میکنی و حس عذاب وجدانت واسه اینه که سالمی. خودت میگی بارها این اتفاق واست افتاده. پس اگه اونا واقعا دنبال ازدواج بودن این اتفاق هی واست نمی افتاد و به احتمال زیاد الان متاهل بودی. 

باید ببینی قصدشون چیه.

پسرا حتی اونا که میگن قصدمون ازدواجه خیلی وقتا الکی میگن برا همین باید شماره خونواده تو بدی و بگی با خونوادت هماهنگ کنن. این که دیگه نگفته قصدش ازدواجه و فقط گفته ازت خوشش اومده؛ معلومه قصدش چیه. پس نباید آیدی میدادی.

خودتو دست کم نگیر و اجازه نده هرکی از راه رسید و گفت از تو خوشش میاد، حق این رو داشته باشه که وارد حریمت بشه، باهات چت کنه و در آخرم ازت لذت ببره....

اینجوری ازدواجت هم به تاخیر می افته چون پسری که ببینه بدون درخواست ازدواج راحت تونست بدستت بیاره، دیگه انگیزه واسه ازدواج نداره

خب عزیزم درست فکر میکنی و حس عذاب وجدانت واسه اینه که سالمی. خودت میگی بارها این اتفاق واست افتاده. ...

اخه اصلا اجازه نمیدم طرف چت کنه تا آیدی میدم پشیمون میشم بلاک میکنم