2777
2789
عنوان

مستقل شدن در عوض ازدست دادن خانواده

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 64 پست
ببین تغییر شرایط همیشه سخته...دور از جون چرا میگن شب اول قبر سخته بابت همین وابستگیا و دل بستگیایی ه ...

دوست پسر دارم بهم میگه بیاباهم زندگی کنیم تنها نیستی دیگه،  خیلی امروزی هست و خیلی ام ادم شادی هست باخودم میگم برم باهاش،  از تنهایی ام در میام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد زیبا🥲🙏شماره مشاوره هستین

نه عزیزم...من زندگی بهم درس داد...محدودیت خیلی سخته...شوهر سابقم منو محدود می کرد طی ۴ سال ۴۰ سال پیر شدم حالا فکر کن تا آخر عمر باهاش می موندم...به خدا گاهی اوقات از خواب بیدار می شدم می دیدم نصف ابروم از وسط کامل ریخته بابت استرسی که می کشیدم...موهام از استرس می ریخت...خیلی اذیت شدم همیشه حسرت اون ۴ سال به دلم مونده با این که تموم شد.

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗

دوست پسر دارم بهم میگه بیاباهم زندگی کنیم تنها نیستی دیگه، خیلی امروزی هست و خیلی ام ادم شادی هست ب ...

چه قدر می شناسی و ازش مطمئنی؟؟

و بعد این که تصور کن یه روز به هر دلیلی رها کنه و بره حس اینو داری که ازت سو استفاده شده؟؟

اگه این حس سراغت میاد همچین کاری نکن.می خوای جدا زندگی کنی جدا زندگی کن اما با اون زندگی نکن تا وقتی که فکر نکنی اگه رفت پس ازت سو استفاده شده چون آسیب می بینی.

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗

ن نمیتونم بسازم ولی میترسم برم بعد دلم تنگ بشه خواهرم میگه اگه بری غرور بابارو میشکنی و ابرو رو میبر ...

طلاق عیب و‌عار نیست عزیزم .به نظر من ی جلسه برو تراپی

خدایا ثروتی عظیم تر از ثروت قارون به من عطا کن🥰و زیبایی ای بیشتر از زیباترین زنان جهان💖