2777
2789
عنوان

سه ماه باهاش بودم

115 بازدید | 9 پست

تو یه رابطه ای بودم سه ماه کات کرد پسره باهام با اینکه من از هر لحاظ عالی بودم جمعه کات کردیم رفتم بیرون نشستم ساعتها گریه کردم چنروزه میخام تاپیک بزنم انقد حالم بده حسش نبود الانم حال ندارم جزییات بگم

تاحالا برام پیش نیومده بود یکی پسم بزنه خیلی شکست دلم وابسته شده بودم

نمیدونم چرا لایق این اتفاقاتم نیاز به محبت و عشق دارم 

دعا کنید برام حالم خوب شه همه چی بهبود پیدا کنه تو زندگیم درد روحم و حس میکنم

بعد پسره سرکوچمون مغازه داره 

چیکار‌کنم بسوزونمش میخام تیپ بزنم رد شدم ولی یمدت میخام ازم خبری نباشه فک نکنه دنبالشم میخام خودمو شاد نشون بدم چجوری ولی ؟خیلی دوسش داشتم

هیچ کاری نکن خواهشا

واسه چی وقتی غمگینی نقش بازی کنی

من که خوشم نمیاد وانمود به شادی کنم حالا که انقدر غمگینم

بزارید جواب بعضی دل شکستنا و آدمای توی این سایت که کمبوداشونو سر شما خالی میکنن خدا بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ کاری نکن خواهشاواسه چی وقتی غمگینی نقش بازی کنیمن که خوشم نمیاد وانمود به شادی کنم حالا که انقدر ...

حالم الان عادیه ولی دارم میسوزم واقعا میدونی درکش نمیکنم موضورو دوس دارم شاد نشون بدم بیفته دنبالم اون دیگه ولی تصمیمش جدی بود حتی زده بود بلاکم کرده بود بچه ام نیس بگم رفتار بچگونه داره فازیه دوباره میاد تصمیمش جدیه جدی بود

گفت هیچ ذوقی نیس بهونه بهونه فالم گرفتم گفت این میگه رابژه جدی نیست وابستگی پیش نیاد چون میبینه تهی ...

شاید ستاره هاتون جفت نبوده من خیلی بهش اعتقاد دارم یااینکه کسی درموردت چیزی بهش گفته،در کل مخل نذار باز میاد 

شاید ستاره هاتون جفت نبوده من خیلی بهش اعتقاد دارم یااینکه کسی درموردت چیزی بهش گفته،در کل مخل نذار ...

میخاستم سرکتاب بگیرم ولی اسم مادرشو نمی‌دونم اسم باباشو میدونم و فامیلی مادرش همین

شاید ستاره هاتون جفت نبوده من خیلی بهش اعتقاد دارم یااینکه کسی درموردت چیزی بهش گفته،در کل مخل نذار ...

ببین فقط میخام پشیمون شه دوس دارم ببینم اون روزو کاش میشد اهل دعام نیستم اخه 

حالم الان عادیه ولی دارم میسوزم واقعا میدونی درکش نمیکنم موضورو دوس دارم شاد نشون بدم بیفته دنبالم ا ...

اهان والا نمیدونم

بزارید جواب بعضی دل شکستنا و آدمای توی این سایت که کمبوداشونو سر شما خالی میکنن خدا بده