2777
2789

پسرم ۸ سالشه کلاس سومه

تو کلاس و حیاط مدرسه بچه ها رو اذیت میکنه، حرف هیچکس رو گوش نمیده، هیچی براش اهمیت نداره، حرف من و باباشم گوش نمیده، از هیچکس حساب نمیبره

از کلاس اول همینجوری بود آخرای پارسال و شروع امسال دیگه بدتر شده

هر روز یکی میاد میگه پسرت فلان کارو کرده

روانشناس و روانپزشک هم بردم داروی بیش فعالی هم میخوره

انگار فایده نداره اصلا

دیگه بریدم نمیدونم باید چه کاری انجام بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مقاومت شدید پسرت، به احساس بی‌قدرتی، عدم امنیت یا خشم سرکوب‌شده‌ اش برمیگرده. که این احساسات پیچیده رو با رفتارش نمایش میده.

بهتره بهش برچسب بیش فعالی نزنی، به جاش توی دنیای درونیش نفوذ کنی ک بفهمی چه زخم عاطفی یا نیاز اساسی ای در او نادیده گرفته شده که با همه اطرافیانش می جنگه به خاطرش 

مقاومت شدید پسرت، به احساس بی‌قدرتی، عدم امنیت یا خشم سرکوب‌شده‌ اش برمیگرده. که این احساسات پیچیده ...

والا یه پسر یه ساله دارم

ولی پیش دبستانی و کلاس اول هم همین اذیت کردن رو داشت

انگار درست نمیتونه ارتباط بگیره و بازی کنه که اینا و یک سری چیزای دیگه از علایم بیش فعالیه

میگه منو آزاد بزارین کاری بهم نداشته باشین تا هر کاری دوست دارم بکنم