2777
2789

بستگی به سابقه بارداری و نظر پزشک داره

اما اگر سرکلاژ نکردی باید خیلی خیلی مراقب باشی و استراحت باشی

اما بنظرم سرکلاژ کنی و یا پساری بزاری بهتره و خیالت راحتتره

درنهایت خواست پروردگار توانا در رأس تمام جهان هستیه..از الله بخواهید که او توانای مهربانه....

بستگی به سابقه بارداری و نظر پزشک دارهاما اگر سرکلاژ نکردی باید خیلی خیلی مراقب باشی و استراحت باشیا ...

دقیقا الان تا یکم تکون می خورم همه می گن وای چرا نشستی وای چرا راه رفتی چرا سوار ماشین شدی همش هم استرس دارم.

شما سرکلاژ شدی ؟ خیلی اذیت داره ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم با توجه به سابقه بارداری قبلیم که رحمم کوتاهه هر بارداریم سرکلاژ شدم و استراحت مطلق مطلق چون خیلی کوتاه ۲۵

اما شما چون هفتت پایینه و اولین بارداری هستی ممکنه پزشک برات سرکلاژ انجام نده اما استراحت نسبی و در ماهای بالاتر چکاپ سرویکس بشی که یوقت کوتاه تر شد برات سرکلاژ کنه یا پساری بزاره

در مورد سرکلاژ هم بگم که درد نداره با بیهوشی انجام میشه اما مراقبت ازش خیلی مهمه مثل استراحت و زیاد ننشستن و راه نرفتن طولانی

درنهایت خواست پروردگار توانا در رأس تمام جهان هستیه..از الله بخواهید که او توانای مهربانه....

چند هفته ۳۰ بود برای شما ؟ چند هفته کوچولوتون دنیا اومد ؟

هفته ۱۲ برای سونوی ان تی که رفتم ۲۹ بود بعد استراحت مطلق داد گفت هفته ۱۴ بیا که سونوی واژینال انجام داد ۳۰ شد. هفته ۳۸ تمام هم سزارین شدم.