2777
2789

پسرم داشت ازم میپرسید که من بخوام از خودم دفاع کنم میتونم بزنم وسط پای پسرای قلدر مدرسه(پسرم خیلی ترسو هست داره تو ذهنش مرور میکنه یهو زدنش چه جوری دفاع کنه) منم گفتم نه ممکنه بهشون آسیب بزنی ممکنه آینده بچه دار نشن( کاش نمیگفتم) الان متعجب مونده که چرا باید مردها تو بچه اوردن نقش داشته باشن و منم موندم چی بگم،عجب کاری کردم

بچه های شما اینجور مسائل رو کی فهمیدن؟ خودم که عمرا نمیتونم بهش توضیح بدم در ضمن روش باز میشه

نمیدونم اخرش چه جوری میفهمه،ولی سخته کلا....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش دو روز دیگه تو مدرسه براش توضیح میدن از خودت بهتر بلد میشه😂

شعرایی که دوس دارم می‌نویسم بخونید شما هم                   من ارگ بَمم خشت به خشتم متلاشی/تو نقش جهان هر وَجَبَت تِرمه و کاشی  ** تهمینه ی من ترسم این است نباشد/باب دلت این رستم بی رخش پر از غم**مثل چایی که میچسبد به سرما بیشتر/ با همه گرمیم با دل های تنها بیشتر **   من نارون صاعقه خورده تو گل سرخ/ تو سبز بمان، من به درک،من به جهنم

چجور بچه ی پرویی هست که میترسه بدون اجازه شما چیزی رو سرچ کنه؟پس بچه پرو نیست🥲😂

کلا درباره بعضی مسائل خیلی میپرسه،اگه بهش چیزی بگم تا سه ساعت همینطوری یه ریز میپرسه و حرف میزنه