2777
2789
عنوان

هنوز مهمونی هستیم😑😭بیاین تعریف کنم دیشب چی شدد❗️❗️

| مشاهده متن کامل بحث + 2185 بازدید | 90 پست
حسودن روانی نگیساشونو بگیر لطفاا بشورشون ، چون من تا آخر شب دیگه همش از دستت حرص میخورممم

یهدحواب بگو بدم بهشون که هم تو راحت بشی هم من

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

فقط امیدوارم با اینهمه مسخره و تحقیر کردنت، نرفته باشی براشون برقصی و خودت رو سبک کنی.

برای اونا که نرقصیدم😑😑

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما بیش از حد حساسی

اونا هم تو سن نوجوانی و سرخوشی هستند. رفتارشون کاملا طبیعیه

کم کم بزرگ شو

پس فردا میگی مادرشوهر چپ نگاه کرد، جاریم راست خندید

آدم ها می تونند بخندن و شوخی کنند بهتره ظرفیت اجتماعی بالاتری داشته باشید

عزای عمومی بابام بود ، این فامیلامون همیشه بخاطر اینکه کسی به نیمکره ی هیچ جام نیس پشت سرم حرف میزنن ...

ببخشید ولی چطور تونستید ارایش کرده باشید😐

من عاشق رز ابیم💙🦋کلن رنگ ابی و دوس دارم🤭🦋💙

شما بیش از حد حساسیاونا هم تو سن نوجوانی و سرخوشی هستند. رفتارشون کاملا طبیعیهکم کم بزرگ شوپس فردا م ...

چی میگی؟دختره بیچاره رو با خاک یکسان‌کردن کجاش حساسه؟

یهدحواب بگو بدم بهشون که هم تو راحت بشی هم من

امم
بگو : من با بچه جغله ها حوصله ی بحث کردن ندارم برو با لبوبوت بازی کن  
یا
همین که اصلا بهشون توجه نکنی خودش کفایت میکنه
بچه ها با بی توجهی ساکت میشن

ببخشید ولی چطور تونستید ارایش کرده باشید😐

راحت 

چون عموی بابام خدابیامرز ۱۱۰ سالش میشد 

کسی ناراحت نبود که می آرایش می‌کنه و کی نه !

احترامشون نگه داشتیم و به خودمونم رسیدیم 

منافاتی با هم ندارند اینا

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

شما بیش از حد حساسیاونا هم تو سن نوجوانی و سرخوشی هستند. رفتارشون کاملا طبیعیهکم کم بزرگ شوپس فردا م ...

میگم که ..پریودم‌‌

و اینکه شما یه سری آدمو ببینی 

یکی باشه که سنش ازت ۴ سال کوچیکتر باشه وزنش دوبرابرت باشه همش بهت بگه برو باشگاه 

عصبی نمیشی؟؟؟

اگه نمیشی افرین به ظرفیتت

راحت چون عموی بابام خدابیامرز ۱۱۰ سالش میشد کسی ناراحت نبود که می آرایش می‌کنه و کی نه !احترامشون نگ ...

اها من اشتباهی خوندم

ارایشتون زیادبود؟

میگم که ..پریودم‌‌و اینکه شما یه سری آدمو ببینی یکی باشه که سنش ازت ۴ سال کوچیکتر باشه وزنش دوبرابرت ...

گفت برو باشگاه بگو حالا تو برو نیاز داری ازت یاد بگیرم

یا بگو حالا یه نگاه تو آینه به خودت کردی

میگفتین تغییر کاربری دادین؟از کی اینه ی توالت شدین خبر نداشتم شعور نداشته شون  رو میرسونه یا تو جمع شون قرار نگیر یا میگیری هم ادم حشابشون نکن توپجنع شون نباش 

اها من اشتباهی خوندمارایشتون زیادبود؟

در حد معمولی که همیشه دارم 

کرم پودر رژ گونه ریمل رژ و خط چشم کوتاه 

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍