2777
2789
عنوان

هنوز مهمونی هستیم😑😭بیاین تعریف کنم دیشب چی شدد❗️❗️

| مشاهده متن کامل بحث + 2185 بازدید | 90 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو زیبایی به سیرت نه صورت که شما فاقد زیبایی و شعورید

رفتیم دیشب همگی بیرون

بعد یه چندتا خانم باهم نبودنا جدا جدا ... به مامانم گفتن برای دخترت اسپند دود کن و ... چقدر خوشگله و.. بعد یکیشون شکلات داد...

یه پسره هم تیکه انداخت گفت خدا گذاشتت تو هایلایت رضایت مشتری

دختر عموم به دختر عمم گفت سلیقه مردموو

از دیشبه بدتر شده رفتاراش

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

فکر میکردم همتون نهایت ۱۴ سالتونه باشه😐

چرا؟؟؟

البته راست میگی اونا شعورشون در حد بچس منم عرضم

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

اسی اگ نشوریشون ب غیرتت شک میکنم

چی بگم بهشون بنظرت 

رفتیم دیشب همگی بیرونبعد یه چندتا خانم باهم نبودنا جدا جدا ... به مامانم گفتن برای دخترت اسپند دود ک ...

حسودی میکنن بنظرم ی چیزی داره میسوزونتشون

من عاشق رز ابیم💙🦋کلن رنگ ابی و دوس دارم🤭🦋💙

رفتیم دیشب همگی بیرونبعد یه چندتا خانم باهم نبودنا جدا جدا ... به مامانم گفتن برای دخترت اسپند دود ک ...

از حسودی داشتن پاره میشدن

اگه چند نفر تعریف کردن یعنی خوشگلین شما

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

حسودن
روانی ن
گیساشونو بگیر 

لطفاا بشورشون ، چون من تا آخر شب دیگه همش از دستت حرص میخورممم

عزای عمومی بابام بود ، این فامیلامون همیشه بخاطر اینکه کسی به نیمکره ی هیچ جام نیس پشت سرم حرف میزنن ، منم تو عزا مرتب و آرایش کرده ، هیچکس هم برام مهم نبود چون پشت سرم حرف میزنن پس نباید انتظار داشته باشند باب میلشون باشه زندگیم 

شمام زیاد اهمیت نده به خودت برس

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

فقط امیدوارم با اینهمه مسخره و تحقیر کردنت، نرفته باشی براشون برقصی و خودت رو سبک کنی.

در تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۸۵ ، در شهر اهواز و در بیمارستان رازی ، دختری پا به جهان گذاشت که چون سقط نشد و سگ جون بود، نامش را آیه گذاشتند، یعنی معجزه و نشانه خدا. بلی او یک ته تغاری ناخواسته بود، ولی بعدا خواسته شد.