2777
2789
عنوان

درمان افسردگی

94 بازدید | 13 پست

بیایید از تجربه هاتون بگید مطمئنم همه یا از این دوره عبور کردیم یا هنوز دچارشیم یا داریم درمان میکنیم

بگید هرچی که فکر میکنید کمک کنندست یا تجربه داشتید

خودمم نمیدونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شنیدم عود تو خونه روشن کنی، سنگ نمک، گلدون بخصوص حسن یوسف و قرآن و یوگا بسیار تو انرژی های مثبت و درمان موثره

وقتتو پر کن، ورزش برو، کلاس یا دوره ای که علاقه داری شرکت کن💕 از خدا برات سلامتی و آرامش میخوام

خوندن این تاپیک رو به هرکسی که افسردگی داره توصیه می کنم. بدون دارو و دکتر خوب شو.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3608441/تجربه-درمان-افسردگی-خودم

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.

شنیدم عود تو خونه روشن کنی، سنگ نمک، گلدون بخصوص حسن یوسف و قرآن و یوگا بسیار تو انرژی های مثبت و در ...

یوگا شیطانی هست. عود هم همینطور اون موجودات ماورایی رو جذب می کنه. تحت هیچ شرایطی عود روشن نکنید.

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.

یوگا کجاش شیطانیه:/یه ورزشه دیگه

عزیزم یوگا شیطانیه. اینو به راحتی با کمی تحقیق می فهمی.