2777
2789
عنوان

خودمم نمیدونم چ مرگمه

74 بازدید | 11 پست

شوهرم خیلی دوسداره هروز بره خونه مامانم 

ی خواهر کوچیک تر از خودم دارم ک ۱۴سالشه 

و شوهرم نزدیک ۲۵ سال ازش بزرگتره و همیشه میگه جای بچمه و باهاش خیلی صمیمیه…خیلی براش خرج میکنه و ب خواهرم میرسه …چون‌وضع بابام خوب نیست اصلا و اگه ما بهش نرسیم خیلی چیزارو نمیتونه بگبره .. تقریبا هروز خواهرمو میبینیم .. خواهرم خیلی خیلی دختر خوبیه و بهترین دختر و خواهریه ک هرکی میتونه داشته باشه …کاملا پاک و‌معصومه و صد درصد بهش اعتماد دارم  … ولی نمیدونم چرا جدیدا حساس شدم رو اینکه شوهرم هی سراغ خواهرمو میگیره یا هروز یا اونو میکشونه خونم یا مارو .. از شوهرمم حس بدی نمیگیرم ولی انگار ته وجودم اعتماد بهش ندارم اصلا نمیدونم دارم دری وری میگم چمه چرا انقد حساس شدم .. امروز از سرکار برگشتیم رفت در مدرسه خواهرم وایساد مجبور شدم بگم چرا اومدی اینجا چرا با من هماهنگ نمیکنی میخوای بیای دنبال خواهرم من دوسنداشتم امروز بیاریش دوسداشتم خونه خودم تنها باشم بیچاره خواهرمم ک اومد انقد سگ اخلاق بودم ک اونم  حس کرد ی چیمه و شام نخورده بردمش در خونه مامانم پیادش کردم از لج شوهرم ..چیکار کنم واقعا!؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا بخدا خواهرته عزیزم  منم ۱۷ سالمه آبجیم ۲۲ سال شوهر خواهرم ۲۶ سال ینی منو شوهر خواهرم کلا ۹ سال اختلاف سنی داریم اگه ذهن خواهر منم اینطور بود که دیگه هیچی 

شاید چون وضع پدرت خوب نیس حمایتش میکنه که اون چیزایی که لازم داره رو نره از یه پسر درخواست کنه ببخشید رک گفتم ولی خب الان از این سن دخترا دیگه اکثرا رل میزنن و ... شاید شوهرتون مثل یک برادر هواسش هست که برای بدست اوردن چیزایی که میخواد نره مث اکثر دخترا رل بزنه و ...

موفق خواهم شد

شما هروز خونه خواهرتی؟ یا شوهر خواهرت هروز میاد دنبالت؟

شما داری میگی امروز رفته دنبالش 

مگه خواهرتون سرویس نداره؟

و اینکه شوهر خواهرم و خواهرم همین الانم خونه ما هستن چون خونه هامون نزدیکه بهم هر روز بعدازظهر خونه مونه

موفق خواهم شد

شما داری میگی امروز رفته دنبالش مگه خواهرتون سرویس نداره؟و اینکه شوهر خواهرم و خواهرم همین الانم خون ...

نه عزیزم بیشتر وقتا میره ک بریم دنبالش و اینکه ما بریم خونه مامانم  اوکیم ولی اینکه همش ۳ تایی هستیم این ور اونور یا خونه خودم  فکرمو‌ مشغول میکنه

نه عزیزم بیشتر وقتا میره ک بریم دنبالش و اینکه ما بریم خونه مامانم اوکیم ولی اینکه همش ۳ تایی هستیم ...

رفتار خواهرت چجوریه 

مثلا من واقعا جلو شوهر خواهرم حجابمو در حد نرمال رعایت میکنم مثلا یکی از دوستام میگف جلو شوهر خوهرم با شلوارک راه میرم و حلقه آستین سرمم لخت ولی خب من پیرهنام همه جلو شوهر خواهرم آستین داره و یه شالم میندازم رو سرم ولی نه دیگه خیلی رعایت کنم حجابمو چون واقعا متوجه شدم که اصلا به من نگاه نمیکنه 

موفق خواهم شد

رفتار خواهرت چجوریه مثلا من واقعا جلو شوهر خواهرم حجابمو در حد نرمال رعایت میکنم مثلا یکی از دوستام ...

نه  ما اصلا اینطور نیستیم و‌با تاپ شرتکیم .. ولی رفتار خواهرم هیچ چیز بدی توش ندیدم اصلا .. ولی ب شوهرم اعتماد ندارم اصلا ..

نه ما اصلا اینطور نیستیم و‌با تاپ شرتکیم .. ولی رفتار خواهرم هیچ چیز بدی توش ندیدم اصلا .. ولی ب شو ...

باهاش حرف بزن بگو ناراحت میشی خب شاید اون واقعا قصدش کمک کردن به خواهرته به جای یه داداش

برادر ندارین؟

موفق خواهم شد