2777
2789

یکم طراحی سایت با وردپرس و PHPو CSS  بلدم میتونم جای تو تهران کار پیداکنم تو تهران دانشگاه آزاد قبول شدم برای خرج زندگی میخوام کار پیدا کنم که همش وابسته خانوادم نباشم میشه با این مهارت ها کار پیدا کرد ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه واقعا PHP مسلط باشید اصلا نیازی به تهران بودن نیست بصورت دورکاری میتونید بهترین کارها رو انجام بدی و پول دربیاری

حس میکنم خیلی سطحی بلدید

مثلا میتونید با PHP قالب وردپرس از صفر بنویسید یا پلاگین؟

برنامه نویس و مهندس کامپیوتر

اگه واقعا PHP مسلط باشید اصلا نیازی به تهران بودن نیست بصورت دورکاری میتونید بهترین کارها رو انجام ب ...

آره بلدم ولی میخوام اول یه جای حضوری کار پیدا کنم تا را بیوفتم 

بی سواد مطلقم بودی اونجا کار بود برات چ برسه الانچطوری یاد گرفتی طراحی وب رو ی توضیحی میدی؟

از اینترنت یاد گرفتم وردپرس از یوتیوب PHP و CSS از یه دور تو مکتب‌خونه

خب تا حالا چه قالبی برای وردپرس نوشتی؟ لینکشو بزار ببینم

حضوری هم اولش به هیچکس کار نمیدن

شما باید مسلط باشی برای اینکه نشون بدی مسلط هستی هم باید اول یه مدت غیرحضوری کار کنی که نمونه کاری داشته باشی

شما بلد باشی با php قالب بنویسی چرا پس تو ژاکت و راست چین فعالیت نکردی؟ به راحتی اب خوردن میتونی قالب وردپرسی بنویسی و فروشش هم ماشالا میلیاردی هست ! 

خب تا حالا چه قالبی برای وردپرس نوشتی؟ لینکشو بزار ببینمحضوری هم اولش به هیچکس کار نمیدنشما باید مسل ...

بدبختی همینه دیگه نمونه کار ندارم 😂🤦‍♀️ باید یه چند کار انجام بدم اول 

بدبختی همینه دیگه نمونه کار ندارم 😂🤦‍♀️ باید یه چند کار انجام بدم اول

اخه حرفات عجیبه میگی php با css بلدم ولی هیچ اشاره ای به js و html نکردی ! چطوری یعنی از فرانت فقط css انتخاب کردی و یهو پریدی بک اند php ؟ 

اخه حرفات عجیبه میگی php با css بلدم ولی هیچ اشاره ای به js و html نکردی ! چطوری یعنی از فرانت فقط c ...

HTML  و جاوا اسکریپت رو بلدم ولی دیدم تو X یه دختری از مانیتورش  عکس گذاشته بود مردم مسخرش میکردن میگفتن زنان تو برنامه نویسی فقط HTML  هستند  (خارجی بودن) گفتم این رو نگم ملت بهم میگن نوب 😂🤦‍♀️

HTML و جاوا اسکریپت رو بلدم ولی دیدم تو X یه دختری از مانیتورش عکس گذاشته بود مردم مسخرش میکردن می ...

من 4 ساله برنامه نویس حرفه ای وب هستم طرف مقابلم رو سریع میتونم تحلیل کنم حتی با یه جمله اش ! شما فقط اسم php و جاوا اسکریپت و ... رو شنیدی در حد اینکه کاربردش چیه

شما کوچکترین تخصصی اگه تو php داشته باشی الان روی غلتک درآمد بودی و نیازی به این تاپیک نبوده

حالا javascript رو کم اهمیت تر از css میدونی جای خود.

برنامه نویس های واقعی اصلا جاهایی مثل X مشغول نمیشه که داستان اونجا رو هم تعریف کنه 

موفق باشی

اخه حرفات عجیبه میگی php با css بلدم ولی هیچ اشاره ای به js و html نکردی ! چطوری یعنی از فرانت فقط c ...

سلام عزیزم

میشه لطفا منو هم راهنمایی کنید؟!

برای یادگرفتن طراحی سایت چه مواردی رو باید یاد گرفت؟!

امکان کار به صورت فریلنسری داره؟! من چون سنم بالاست متاسفانه شانس استخدام دولتی و خصوصی خیلی برام کمه و باید تو یه حوزه ای کار کنم که خودم برای خودم کار کنم و نیاز به استخدام نباشه

سلام عزیزممیشه لطفا منو هم راهنمایی کنید؟!برای یادگرفتن طراحی سایت چه مواردی رو باید یاد گرفت؟!امکان ...

سلام برای برنامه نویسی باید دو بخش فرانت و بک اند رو جدا جدا یاد بگیری 

فرانت اند شامل چند مورد هست که ساده هستن مثل HTML CSS JAVASCRIPT  که از همه سخت تر جاوا اسکریپت هست از همه مهم تر هم هست

باید یه زبان بک اند هم یاد بگیری که محبوب ترینش PHP هست ولی پایتون و نود جی اس و ... هم کاربرد داره ( تخصص فقط یکیش کافیه )

ولی در کل اگه در دنیای برنامه نویسی صفر هستی ابتدا دوره مبانی برنامه نویسی طی کنید تا اینا رو کامل درک کنید و بهتر جلو برید