2777
2789
عنوان

با طراحی وب میتونم جای کار پیدا کنم ❓🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 45 پست
درسته، ماشالا شما واقعا پر از تجربه هستی و من تازه کارم و تازه دارم نمونه سایت میزنم، مرسی که راهنما ...

خواهش میکنم

بله من برای پروژه های مختلفی بک اند پایتون نوشتم 

نود جی اس هم دو تا پروژه نوشتم

مابقی پروژه هام پی اچ پی بوده 

کلا چندتا پروژه کوچیک بزنی همه چی دستت میاد

جنگو رست فریمورک راحته به جنگو اضافه میشه تا قابلیت api که بهش میگن وب سرویس رو بهش اضافه کنه

الان جنگو روی بورسه خوبه یادش بگیری

برنامه نویس و مهندس کامپیوتر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رزومه الکی نیست عزیزممن کلی دوره تخصصی تو حوزه تحلیل داده گذروندم ولی به دلیل سن رد میشم...مشکل من س ...

خب اگه مطمئن هستید بخاطر سن رد میشید باید بصورت پروژه ای یا تو مارکت ها کار کنید

همین الانش ملت با نوشتن یه قالب وردپرسی پولدار میشن یا نوشتن یه اپلیکیشن موبایل و انتشارش تو مارکت های موبایلی !

حتما نیاز نیست استخدام بشی یا بری سایت های فریلنسری

خواهش میکنمبله من برای پروژه های مختلفی بک اند پایتون نوشتم نود جی اس هم دو تا پروژه نوشتممابقی پروژ ...

ترم ۵ مهندسی کامپیوترم و کلا دنبال یادگیری این چیزا هستم 

خب یعنی من الان فرانت رو با html,css,javascript زدم اوکیه؟ بک اند رو با همین پایتون و djangorestframework ادامه بدم؟

کاربری جدید نیستم....دوباره اومدم
فلوچارت رو که آشنامC و ++C هم که خیلی دیگه بازار نداره

چه ربطی به بازار داره؟ سی و سی پلاس پلاس مبنا هستن . باید اول راه یادشون بگیری چیکار به بازار داری ! حرفت مثل اینه که بگی من پزشکی عمومی نمیخونم ولی دوست دارم یهو متخصص قلب بشم !!!! بعدشم بازار کار سی پلاس پلاس تقریبا بیشتر از همه ی زبان های برنامه نویسی تو جهان هست به همراه پایتون 

ترم ۵ مهندسی کامپیوترم و کلا دنبال یادگیری این چیزا هستم خب یعنی من الان فرانت رو با html,css,javasc ...

اره افرین

فرانت تکمیله ولی بهتره برای css یه فریمورکی مثل بوت استرپ یاد بگیری

و یه فریمورک مثل vuejs برای جاوااسکریپت ( اینا فقط برای سایتای مدرن کاربرد دارن )

بک اند رو با پایتون + django میزنی

اون djangorest یه کتابخانه هست که به django اضافه میشه خودش که چیزی نیست

چه ربطی به بازار داره؟ سی و سی پلاس پلاس مبنا هستن . باید اول راه یادشون بگیری چیکار به بازار داری ! ...

آخه چه ربطی داره؟! هر زبانی دستورها و قالب های خودش رو داره

مثلا یه نفر که جاوا بلده لزوما پایتون بلد نیست یا برعکس!

من خودم قبلا کمی پایتون یاد گرفتم ولی مثلا جاوا یه خط هم کد نزدم!

ضمنا c و c++ هم تو دانشگاه تئوری پاس کردم ولی یه خط هم کد نزدم!

فلوچارت رو که آشنامC و ++C هم که خیلی دیگه بازار نداره

عزیزم ، اصلا کاری به بازار کارش ندارم

منظور بنده این هست شما میخوای از صفر شروع کنی یعنی مثل یه دختر ۷ ساله که باید الفبای فارسی یادبگیره، شما قراره الفبای برنامه نویسی یادبگیری، و بهترینش شروع از زبان های C مثل ++C و سی شارپ هست، شما اول الفبا رو که یادبگیری بعد میتونی بری سراغ زبان هایی که بازار کار داره مثل php,python,js,و چیزای دیگه....اگر از همین اول از این زبان هایی که الان گفتم شروع کنی، یکم گیج کننده هست واست

خب اگه مطمئن هستید بخاطر سن رد میشید باید بصورت پروژه ای یا تو مارکت ها کار کنیدهمین الانش ملت با نو ...

قالب وردپرسی که نوشتی بعد جایی میفروشی؟! چطوریه؟! چون من اصلا تو این حوزه نبودم

اره افرینفرانت تکمیله ولی بهتره برای css یه فریمورکی مثل بوت استرپ یاد بگیریو یه فریمورک مثل vuejs ب ...

مرسی عزیزم که راهنمایی کردی

اگر سوالی داشتم میشه بپرسم ازت؟

آخه چه ربطی داره؟! هر زبانی دستورها و قالب های خودش رو دارهمثلا یه نفر که جاوا بلده لزوما پایتون بلد ...

سی پلاس پلاس مبنا هست چون اکثر زبان های دنیا ( بجز پایتون ) بر پایه ی منطقی هستن که سی پلاس پلاس پیاده سازی شده 

برای درک کلی برنامه نویسی باید سی پلاس پلاس رو عملی کار کنی !

حالا اگه دوست داری مقاومت کنی خودت میدونی ولی مسیر درست برنامه نویس شدن همینه که هست!

خب شما یادگیری سی پلاس پلاس نرو هیچوقت هم برنامه نویس نخواهی شد :/

قالب وردپرسی که نوشتی بعد جایی میفروشی؟! چطوریه؟! چون من اصلا تو این حوزه نبودم

حس میکنم دنبال قصه شنیدن یا مظنه کردن هستی 

اینجوری پیش نمیری

اصلا من قالب ننوشتم برو تحقیق کن هزاران نففر قالب نوشتن بجز من ببین کجا نوشتن چطوری فروختن

هزاران برنامه نویس در ایران هستن که موفق هستن برو خودت تحقیق کن ببین چیکار کردن

حقیقت من سوال تخصصی و به درد بخور جواب میدن ولی قصه بخای تعریف کنم شرمنده ام

سی پلاس پلاس مبنا هست چون اکثر زبان های دنیا ( بجز پایتون ) بر پایه ی منطقی هستن که سی پلاس پلاس پیا ...

منم بهش گفتم که اول باید الفبا رو با زبان های C یادبگیره مخصوصا C پلاس پلاس و سی شارپ اما بعضیا اصرار دارند همون اول برند سراغ جاوااسکریپت یا پایتون، واقعا نمیشه اینجوری ،آدم اینجوری یادنمیگیره

حس میکنم دنبال قصه شنیدن یا مظنه کردن هستی اینجوری پیش نمیریاصلا من قالب ننوشتم برو تحقیق کن هزاران ...

قصه؟!! چی میگی؟!

من چون قبلا بیش از ۲۰۰ ساعت دوره تحلیل داده و هوش تجاری گذروندم و نهایتا به خاطر سن بی فایده بود گفتم دوباره زمانم و پولمو هدر ندم!

اگه کسی اون زمان به من گفته بود این حوزه ای که داری دوره میبینی و وقت میزاری نهایتا فقط و فقط باید استخدام بشی هرگز نمیرفتم

گفتم باز نرم سراغ برنامه نویسی و اینم مثل اون بی فایده بشه