2777
2789
عنوان

با طراحی وب میتونم جای کار پیدا کنم ❓🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 45 پست

من html, css جاوا اسکریپت رو برای فرانت اند آموزش دیدم

الانم واسه نمونه کارم، قسمت فرانت را کدنویسی کردم،از قالب آماده استفاده نمیکنم

واسه بک اند هم با زبان پایتون از djangorestframework استفاده میکنم و اینو فعلا دارم آموزش میبینم که بک اند رو هم خودم بزنم،به محض اینکه تموم شد، نمونه کارم آماده هست و میتونم وارد بازار کار بشم

شما بصورت دورکاری هم بخوای کار انجام بدی، اول نیاز به نمونه کار و بعدم نیاز به هاست و دامنه داری

کاربری جدید نیستم....دوباره اومدم
سلام برای برنامه نویسی باید دو بخش فرانت و بک اند رو جدا جدا یاد بگیری فرانت اند شامل چند مورد هست ک ...

سلام عزیزم ممنون میشم منم راهنمایی کنید

من دنبال یه مهارتم که بتونم ازش درآمد داشته باشم تعریف سئو خیلی شنیدم بنظرتون سئو‌ بهتره یا برنامه نویسی ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من html, css جاوا اسکریپت رو برای فرانت اند آموزش دیدمالانم واسه نمونه کارم، قسمت فرانت را کدنویسی ک ...

کتابخونه که برای پایتون گفتی جنگو رست فریمورک فقط کاربردش برای وب سایت های api یعنی وب سرویس هست پیش نیاز djangorestapi خود جنگو هست 

پایتون + جنگو بعدش باید برید سراغ djangorestframework 

این مسیری که شما میری فول استک وب با پایتون هست

بخای پی اچ پی باشه باید بجای جنگو از codeigniter یا laravel استفاده شه 

ولی خب مسیر پی اچ پی بهتره چون پولش بیشتره همین وردپرس و قالب هاشو افزونه هاش همه با پی اچ پی هست من قبلا تو مارکت ها قالب وردپرسی داشتم حدود 460 میلیون تومن برام فروخت

برنامه نویس و مهندس کامپیوتر

سلام عزیزم ممنون میشم منم راهنمایی کنیدمن دنبال یه مهارتم که بتونم ازش درآمد داشته باشم تعریف سئو خی ...

سئو زیر مجموعه ی دیجیتال مارکتینگ هست اگه سئو بخای باید الان هوش مصنوعی و سئو کردن مدل های زبانی رو هم یاد بگیری که تو پک دیجیتال مارکتینگه

برنامه نویسی یه دنیای جدا از سئو هست

هر دو پول توشه و خوبه  برای درآمد

ممنون از توضیحاتتون خب امکان کار فریلنسریش چطور هست؟!

اصلا من کلا با فریلنسری مخالفم سایت های فریلنسری اکثرا به درد نخورن یعنی چندتا کپی کار نشستن پروژه ای که قیمت واقعیش 300 میلیونه با قیمت 10 میلیون انجام میدن که کپیه واقعا انجام نمیدن کلی دردسر و شکایت و فلان داره 

یا پروژه از رزومه ی خودت و نمونه کارهات باید بگیری

یا تو مارکت ها کار کنی

یا کسب و کار اینترنتی خودت رو داشته باشی

از کجا باید شروع کرد؟!

به نظرم باید دوره شرکت کنید مهارتی نیست که همینجوری بشه یه تیکه از اینجا یه تیکه از اونجا یاد گرفت ! با یه دوره خوب بشین کلا یاد بگیر از صفر

جستجو کنید دوره ی 12 قدم شروع برنامه نویسی و ثبت نام کنید از همینجا استارت کار رو بزنید

کتابخونه که برای پایتون گفتی جنگو رست فریمورک فقط کاربردش برای وب سایت های api یعنی وب سرویس هست پیش ...

درسته قبول دارم

ولی خب واسه بک اند زبان های دیگه هم هستند ،حتما مگه باید php باشه؟ بعدم من کلا آموزشی در حوزه وردپرس ندیدم و بصورت کد نویسی کار انجام میدم، الانم دقیقا دارم api هارو واسه سایتم آماده میکنم

اصلا من کلا با فریلنسری مخالفم سایت های فریلنسری اکثرا به درد نخورن یعنی چندتا کپی کار نشستن پروژه ا ...

ببین من مشکلم اینه

من تخصصی به جز برنامه نویسی  دارم ولی وقتی آگهی های استخدام رو باز میکنم و رزومه میفرستم شرط سنی داره و رزومه من رد میشه

به ندرت به مصاحبه دعوت میشم اگر هم دعوت بشم همونجا به سن من گیر میدن!

یه جورایی افسرده شدم و تصمیم گرفتم حوزه کاریمو عوض کنم

حالا نمیدونم برم چه سمتی؟!

درسته قبول دارمولی خب واسه بک اند زبان های دیگه هم هستند ،حتما مگه باید php باشه؟ بعدم من کلا آموزشی ...

خب همین پایتون که گفتید برای بک اند هست دیگه

گفتم دیگه باید یکیو انتخاب کنید

پی اچ پی یا پایتون یا جاوااسکریپت در محیط nodejs ! اینا همشون تقریبا کار هم رو توی بک اند انجام میدن 

منظورم از وردپرس کدنویسی قالب و پلاگین با php و javascript بود

اگه پایتون کار میکنی و api میخای برای سایت بهترین گزینه fast api هست که برای این کار ساخته شده اصلا

از کجا باید شروع کرد؟!

از پایه باید شروع کنید، از مبانی باید شروع بشه، اصولا توی دانشگاه میاند از فلوچارت شروع میکنند، بعد میرند سراغ سی پلاس پلاس و سی شارپ، با اینا بهتر میشه شروع کرد واسه شروع، برنامه نویسی رو شما اول باید الفباش رو یاد بگیری، حتماااا در دوره های آموزشی شرکت کنید

ببین من مشکلم اینهمن تخصصی به جز برنامه نویسی دارم ولی وقتی آگهی های استخدام رو باز میکنم و رزومه م ...

چه رزومه ای میفرستی؟ کار غیر از برنامه نویسی رو من اطلاع ندارم متاسفانه فقط در دنیای برنامه نویسی میتونم کمک کنم

اگه برنامه نویس نیستید و صرفا یه رزومه ساختید ارسال میکنید مطمئن باشید صاحب اون شرکت ها یا کارفرماها الان خیلی زرنگ شدن و رو هوا میفهمن رزومه الکیه

خب همین پایتون که گفتید برای بک اند هست دیگهگفتم دیگه باید یکیو انتخاب کنیدپی اچ پی یا پایتون یا جاو ...

درسته، ماشالا شما واقعا پر از تجربه هستی و من تازه کارم و تازه دارم نمونه سایت میزنم، مرسی که راهنمایی میکنی، پایتون و کلا پیشنیاز هارو که از قبل آموزش دیدم ولی واسه ساخت api یه نفر djangorestframework به من معرفی کرد، راه های دیگه رو دربارش تحقیق نکرده بودم، باید تحقیق کنم حتما

چه رزومه ای میفرستی؟ کار غیر از برنامه نویسی رو من اطلاع ندارم متاسفانه فقط در دنیای برنامه نویسی می ...

رزومه الکی نیست عزیزم

من کلی دوره تخصصی تو حوزه تحلیل داده گذروندم ولی به دلیل سن رد میشم...

مشکل من سن هست فقط سن!

برای همین میخوام برم حوزه ای که بشه خودم بدون استخدام شدن کار کنم به صورت پروژه ای یا فریلنسر