2777
2789

طلا هارو گذاشتم خونه مادرشوهرم بعد رفته بودم خونه مامانم یک هفته بعد شوهرم رفته بود خونه مادرشوهرم زنگ زد حرف زدیم اتفاقی گوشی موبایلشو قطع نکرده بود منم پشت گوشی داشتم صداشنو می شنیدم بعد دیدم خواهرم شوهر رفت طلا آورد با شوهرم نشستن طلا هارو وزن کشیدن گفتن کدوم هارو بفروشیم خلاصه به فردا شوهرم زنگ زد و گفت النگو میخوام بفروشم به جاش میخوام دستبند بدم گفت اگر النگو ها ۱۲ گرمه دستبند ۱۴ گرمه گفتم برای چی چرا با عجله خلاصه با کلی دعوا داد بی داد گفت اعتماد کن فلان گفت بخدا بنفع ماست گفتم‌چرا بهم نمیگی گفت نمیشه مخوام سوپرایزت کنم دیشب که رفتم خونه مادرشوهرم گفت که مبارکه گفتم چی مبارکه شوهرم نداشت ادامه بده منم الان که بهم نمیگه شوهرم ناراحتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شناختت نسبت به همسرت چطوره

مثلا اهل پول ضرر دادن و خراب کردنه یا نه قدر طلا و پولتو میدونه

اگه مرد زندگیه که بهش اعتماد کن

اگه اهل پول هدر دادن و خراب کردنه طلاهاتو پیش خودت نگهدار چرا اونجاست

شناختت نسبت به همسرت چطورهمثلا اهل پول ضرر دادن و خراب کردنه یا نه قدر طلا و پولتو میدونهاگه مرد زند ...

آخه من دلم میخواد شوهرم با منم مشورت کنه به من‌میگه اگر تو خبر بشی میری به همه میگی منم نمخوام بابام خبر بشه به موقعش خبر میکنم حالم گرفته اس  بعد شوهرم با خواهر و مادرش مشورت میکنه نظر از من‌نمیگره

شناختت نسبت به همسرت چطورهمثلا اهل پول ضرر دادن و خراب کردنه یا نه قدر طلا و پولتو میدونهاگه مرد زند ...

نه هواسش هست چرا به من نمیگه شما شوهرتون بده با خواهر مادرش مشورت کنه به شما نگه حس بدی نمیگیرید

آخه من دلم میخواد شوهرم با منم مشورت کنه به من‌میگه اگر تو خبر بشی میری به همه میگی منم نمخوام بابام ...

حالا دیگه چاره ای نیست صبر کن ببین چیکار میکنه

بعدش بهش بگو که ترجیح میدی که باهات مشورت بشه تا اینکه سورپرایز بشی

حالا دیگه چاره ای نیست صبر کن ببین چیکار میکنهبعدش بهش بگو که ترجیح میدی که باهات مشورت بشه تا اینکه ...

این چون آدم که دوست اون چیزی که خودش دوست داره بشه نمیخواد نظر کسی وسط بیاد مخصوصا نظر من