2777
2789

هرچی میگذره حالم بدتر میشه

گریه هام بیشتر میشه

بیشتر فکر میکنم

چرا بهتر نمیشم

بزارید جواب بعضی دل شکستنا و آدمای توی این سایت که کمبوداشونو سر شما خالی میکنن خدا بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب اره ممکنه فک کنی داری بدتر میشی ولی اینا موقتیه فقط باید سرتو گرم کنی ک زیاد بهش فکر نکنی و مطمع ...

حتی یه لحظه ام از فکرش بیرون نمیام

تصویرش از جلو چشمم نمیره

بزارید جواب بعضی دل شکستنا و آدمای توی این سایت که کمبوداشونو سر شما خالی میکنن خدا بده

😭😭چرا؟

چون پیش ی خری میرفتم مشاوره و مادم بهم میگفت روز تولدش خیای بهش فکر میکنی و همین شد که روز تولدش از صبح تا شب گریه کردم 😂

ولی به مرور میگذره و مطمئن باش اگر خودت رشد کنی و پیشرفت کنی ی آدم بهتر میاد که باهاش خوشحال تری 

😭😭آبجی کم کم بهتر شدی یا یهو؟

نه عزیزم یهو نمیشه کم کم کم میشه. گذر عمر کمکت میکنه الان گریه کن خودتو تخلیه کن و شماتت نکن خودتو به هر حال وابسته هستی ولی بعدها خوب میشی فقط تو این ایام ابدا با شخص دیگه ای اشنا نشو ک جایگزین کنی چون بدتره

چون پیش ی خری میرفتم مشاوره و مادم بهم میگفت روز تولدش خیای بهش فکر میکنی و همین شد که روز تولدش از ...

نه اصلا ادم بهتر نمیخوام

نمیگم همه چیز تموم بود

ولی هرچه که بود من همین ادمو میخوام

نه دارم بدتر میشم

عزیزم اگه شرایطشو داری اول با روانشناس صحبت کن بعد با یه روانپزشک که برات قرص بنویسه یه مدت بخوری بهتر میشی

من خودم حال روحیم خیلی بد بود با قرص یکم بهتر شدم

ولی اصلا خودسر این کارو نکن حتما برو پیش روانپزشک

اگرم شرایط حضوری نداشتی از برنامه هرلایف انلاین بگیر