2777
2789
عنوان

دخترا بعداز کات چه زمانی حالتون از همیشه بدتر بود

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 37 پست
نه عزیزم یهو نمیشه کم کم کم میشه. گذر عمر کمکت میکنه الان گریه کن خودتو تخلیه کن و شماتت نکن خودتو ب ...

مرسی عزیزم

امیدوارم خیلی زود خوب بشی

نه اصلا به کسی دیگه ای نه میتونم نگاه کنم نه فکر

اگه میخوای منو دعا کنی بگو خدا هرچی میخوای رو به صلاحت کنه و بهت ببخشه 😘اگه میخوای بگی هرچی صلاحته خدا بهت بده برو این نفرینو برای خودت بکن🙂ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه شرایطشو داری اول با روانشناس صحبت کن بعد با یه روانپزشک که برات قرص بنویسه یه مدت بخوری به ...

مرسی از پیشنهادت

نه حوصله روانشناس ندارم

دلم نمیخواد اصلا با کسی حرف بزنم الان

چون میدونم نمیتونه ذهنمو عوض کنه💔

اگه میخوای منو دعا کنی بگو خدا هرچی میخوای رو به صلاحت کنه و بهت ببخشه 😘اگه میخوای بگی هرچی صلاحته خدا بهت بده برو این نفرینو برای خودت بکن🙂ممنون

نه اصلا ادم بهتر نمیخوامنمیگم همه چیز تموم بودولی هرچه که بود من همین ادمو میخوام

میفهمم چی میگی اما اگر اون رابطه تموم شده، دیگه تموم شده و بچسب به بقیه زندگی ت 

من ی موقعی وقتی ی جا بحث رابطه تموم شده بود و کسی میگفت من از فلان رابطه خارج شدم و فلان و بهمان با حسرت بهش نگاه میکردم، فکر میکردم من نمیتونم بعد از اون آدم دیگه زندگی کنم 

بعد چهارسال از اون همه حس بد و بدبختی ای که کشیدم، دوست پسر سابقم اومد با التماس که بیا برگردیم و من با وجود اینکه هیچ بدی ای ازش ندیدم و هنوز هم برام آدم قابل احترامی هست، اصلا اون رو در حد و اندازه خودم نمی‌دیدیم که بخوام باهاش دوست بشی 

شاید برای خیلی ها آرزو باشه اون آدم ولی برای من دیگه کاملا بی ارزشه 

مرسی از پیشنهادتنه حوصله روانشناس ندارمدلم نمیخواد اصلا با کسی حرف بزنم الانچون میدونم نمیتونه ذهنمو ...

هیچی سخت تر از رفتنه به عزیز نیست

کسی که فکرمیکردی مشت و پناهته ولی تنهات گذاشت

میدونم حالت خوب نیست با تمام وجودم درکت میکنم

ولی باور کن کم کم عادت میکنی

نمیخوام بهت امید الکی بگم که فراموشش میکنی

نه ادم کسی که دوس داره رو هیچوقت فراموش نمیکنه

ولی یه روزی یجوری عادت میکنی که دیگه بدونه اونم میتونی زندگی کنی همونطور که قبل از اون زندگی کردی

گاهی بعضی از ادمارو فقط باید از دور عاشقشون بود

گریه کن بذار خالی شی اینم یه دوره ی سوگواریه که میگذره

ولی اهنگای غمگین و هرچیزی که تورو یاد اون میندازه رو حذف کن... 

میفهمم چی میگی اما اگر اون رابطه تموم شده، دیگه تموم شده و بچسب به بقیه زندگی ت من ی موقعی وقتی ی جا ...

بعداز۴سال؟

یعنی رابطتتون ۴سال طول کشید؟یا بعداز۴سال از قطع رابطه برگشت؟

هیچی سخت تر از رفتنه به عزیز نیستکسی که فکرمیکردی مشت و پناهته ولی تنهات گذاشتمیدونم حالت خوب نیست ب ...

من الانم بدون اون میتونم زندگی کنم

ولی دلم گرفته دیگه💔😢

بعداز۴سال؟یعنی رابطتتون ۴سال طول کشید؟یا بعداز۴سال از قطع رابطه برگشت؟

رابطه ما حدود سه چهار سال طول کشید 

بعد از سه چهار سال تموم شد 

و بعد از چهار سال مجدد اون آدم برگشت 

هنوز خیای برام قابل احترامه ولی چون وقتی میخواستم نبود، الان برام ارزشی نداره

من خیلی نسبت به اون رشد کردم و الان در حد من نیست واقعا 

رابطه ما حدود سه چهار سال طول کشید بعد از سه چهار سال تموم شد و بعد از چهار سال مجدد اون آدم برگشت ه ...

یعنی به تازگی برگشته؟

چیشد که برگشته خبر داری؟

یعنی به تازگی برگشته؟چیشد که برگشته خبر داری؟

رفت دوهاش رو زد دید بهتر از من پیدا نمیکنه، وقتی از لاشی بازی خسته شد و دنبال ی جای امن بود، برگشت. چون میدونست من صادقانه دوستش داشتم و روزهایی باهاش بودم که هیچی نداشت و هیچی نبود 

ولی اون برگشتن برای من هیییچ ارزشی نداشت 

تازه نیست، حدود یک سال پیش برگشت 

هرچند من ازدواج کردم ولی ازدواج هم نکرده بودم، به آدمی که من رو برای روزهای نداری میخواد، وقت نمی‌ذارم 

باور نکرده که ازدواج کردم و فک میکنه دارم ناز میکنم که میگم ازدواج کردم 

حتی گفت عکس دوتایی بفرست و... ولی باورت میشه من حتی اهمیتی نمیدم که حرفم رو باور میکنه یا نه؟! در این حد بهش اهمیت نمی‌دم، آدمی که ی روی فکر میکردم نباشه میمیرم، آدمی که التماسش میکردم جوابم رو بده، آدمی که اگر میگفت با فلان دختر رفتم بیرون (حتی وکبعد از اینکه من دیگه دوست دخترش نبودم) من تا چنننند روز غذا نمیخوردن، من واقعا بعد رفتنش یک دور افسردگی رو گذروندم، چققققدر رفتم مشاوره، چقدر گریه کردم، چقدر غصه خوردم 

ولی الان چی؟! ذره ای برام ارزش نداره 

ولش کن، بچسب به خودت تا وارد سطح بالاتر زندگیت بشی 

رفت دوهاش رو زد دید بهتر از من پیدا نمیکنه، وقتی از لاشی بازی خسته شد و دنبال ی جای امن بود، برگشت. ...

الان از همسرت راضی هستی؟

چیشد که حالت خوب شد

تو این یکسال مدام پیله ات شده؟