صدفمم مدیر عضویت: 1403/12/07 تعداد پست: 807 عنوان کنکور فرهنگیان | مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 52 پست اگه لیسانس داشته باشیم و سنمون زیر ۲۴ باشه نمیشه کنکور فرهنگیان داد؟بعضیا میگن نمیشه ولی بعضیا میگن میشه تو گوگل سرچ کردم نوشته بود نمیشه باید از کی بپرسم که مطمئن شم ؟ دیروز | 18:33 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرزانه_زند عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 5764 خب به چه درد میخوره یعنی ممکنه کسی ۳۰ سالش شده باشه و نرفته باشه دانشگاهعزیزم کاش یه سایتی که اینو ن ... آره ممکنه ۳۰ سالش باشه و دانشگاه نرفته باشه یا دانشگاه ازاد و پیام نور یا حوزه رفته باشه.اینا مشکل نداره کاربری دست دو نفره.
صدفمم مدیر استارتر عضویت: 1403/12/07 تعداد پست: 807 گفت اونجا خیلی سختی کشیدهشب بیداری زیاد داشته مسئولیت ریاد داشته پایه حقوقشونم یکیه عزیزم دوست شما پرستاریشو دانشگاه دولتی و روزانه بودن ؟
naz231 عضویت: 1403/01/21 تعداد پست: 1546 عزیزم دوست شما پرستاریشو دانشگاه دولتی و روزانه بودن ؟ این رونمیدونم حقیقتا
فرزانه_زند عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 5764 عزیزم دوست شما پرستاریشو دانشگاه دولتی و روزانه بودن ؟ یعنی حرف یه آدم عاقل و بالغ که ۵۰۰ خط برات نوشته رو قبول نداری؟عجب😂😂🤦🏻♀️خب مگه من مریضم که الکی بگم نمیتونی بری؟من از خود دانشگاه فرهنگیان پرسیدم. گفتن باید حدکثر تا ترم ۳ کارشناسی انصراف میدادی.حالا دیگه خوددانی. بازم تحقیق کن❤️ کاربری دست دو نفره.
دریامرادی عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 72 سلام عزیزم من کسی رو میشناسم که لیسانس مهندسی برق دانشگاه دولتی اردبیل داشت وکنکور فرهنگیان ریاضی داد و قبول شد،پس نگران نباش
فرزانه_زند عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 5764 سلام عزیزم من کسی رو میشناسم که لیسانس مهندسی برق دانشگاه دولتی اردبیل داشت وکنکور فرهنگیان ریاضی دا ... پس چرا دانشگاه فرهنگیان به من گفت باید قبل از اینکه به فوق دیپلم برسی از دانشگاه انصراف میدادی؟ حتی لیسانس هم نه. فوق دیپلم. یعنی قبل از ترم ۴شما مطمئنی این که میگی توی دانشگاه دولتی درس خونده بود؟ یا الکی به شما گفته؟ کاربری دست دو نفره.
تشبیه عضویت: 1404/05/27 تعداد پست: 851 یه سوال دیگه من چشمام ضعیفه نمره چشمم تا چه حد باشه ردم میکنن؟بعد روی جای جوش و گودی جای جوش صورت ... نمیدونم اینارو تو دفترچه مینویسن بخونی