2777
2789
عنوان

کنکور فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 52 پست
قانون رو تغییر دادن. تا ۳۰ سال میشهولی لیسانست از دانشگاه دولتی نباید باشه

واقعا؟ از دانشگاه دولتی ام  اینو که میگی کجاااا نوشته ؟ 

سن ۳۰ سال هم انگاری هنوز تصویب نشده هااا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تصویب شدیانه میخواستن بعد دوهفته یک امضاکنن که قطعی شده ولی دوماه شد وخبری نشدشما میدونید قطعیه یانه

سن رو دقیق نمیدونم ولی خواهرم که برای کنکور میخونه گفت شرتیط سنی تغییر کرده

اما اینکه قبلش نباید توی دانشگاه دولتی درس خونده باشی مطمئنم

کاربری دست دو نفره. 

بلهولی پرستاری شیفت وایمیسه که اونم شنیدم میگن نزدیک ساعتی ۶۰ هزاره و کارانه دارن که چند ماه یکبار ب ...

من دوستم خیلی فرهنگیان دوست داره بیاد ولی یک چشمش کلا بینایی نداره ولی چشم دیگش  اکیه و میتونه همه کار کنه و اصلا معلوم نیست از نظر ظاهری   بنظرت ممکنه ردش کنن؟

واقعا؟ از دانشگاه دولتی ام اینو که میگی کجاااا نوشته ؟ سن ۳۰ سال هم انگاری هنوز تصویب نشده هااا

تصویب شده یا نه دقیق نمیدونم ولی میشه... نگران نباش

چون میخوان آزمون استخدامی رو حذف کنن

گفتن سال ۴۰۵ شاید آخرین سالی باشه که آزمون استخدامی برگزار میشه و بعد از اون فقط از تربیت معلم، معلم میگیریم.

دانشگاه دولتی رو مطمئنم. این قانون از قدیم بود. حتی اگر فوق دیپلم دانشگاه دولتی هم داشته باشی قبولت نمیکنن. یعنی هرکس فقط یه سهم داره که توی دانشگاه دولتی درس بخونه. اگه از اون سهم استفاده کنه دیگه نمیتونه بره دانشگاه دولتی...

(البته این قانون تا سال ۹۶.۹۷ بود و الان میشه باز کنکور داد و رفت دانشگاه دولتی ولی تربیت معلم اصلا و ابدا)

کاربری دست دو نفره. 

سن رو دقیق نمیدونم ولی خواهرم که برای کنکور میخونه گفت شرتیط سنی تغییر کردهاما اینکه قبلش نباید توی ...

قضیه دولتی اینه که هر دانشگاه دولتی به ازای منطقه تحصیل تعهد داره و فردی که تعهد رو نگذرونده باشه باید تعهد رو بخره

بستگی به رشتت داره هر رشته ای بکسری از ارشدارو میتونه بگیره

نه مثلا من با لیسانس دیگم میخام برم ارشد ژنتیک بخونم ولی خب لیسانس فرهنگیان هم دارم  اجازه این کارو می‌دن؟ 

من دوستم خیلی فرهنگیان دوست داره بیاد ولی یک چشمش کلا بینایی نداره ولی چشم دیگش اکیه و میتونه همه ک ...

این مورد رو نمیدونم

میتونه از گزینش یا اموزش و پرورش شهرسون بپرسه

تصویب شده یا نه دقیق نمیدونم ولی میشه... نگران نباشچون میخوان آزمون استخدامی رو حذف کننگفتن سال ۴۰۵ ...

خب به چه درد میخوره یعنی ممکنه کسی ۳۰ سالش شده باشه و نرفته باشه دانشگاه

عزیزم کاش یه سایتی که اینو نوشته بگی چون من خیلی راجع به قوانین فرهنگیان میخونم همچین چیزی ندیدم

خب کجا نوشته والا تو گوگل نزده بود همچین چیزی

من میخواستم برم فرهنگیان، از خود دانشگاه فرهنگیان پرسیدم. گفتن تو قبل از پایان ترم ۴ کارشناسی یعنی معادل فوق دیپلم باید انصراف میدادی.

حالا دیگه نمیتونی

کاربری دست دو نفره. 

قضیه دولتی اینه که هر دانشگاه دولتی به ازای منطقه تحصیل تعهد داره و فردی که تعهد رو نگذرونده باشه با ...

به هرحال کسی که توی دانشگاه دولتی درس خونده دیگه نمیتونه بره فرهنگیان.

من اینو از خود دانشگاه فرهنگیان پرسیدم

کاربری دست دو نفره.