الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از الانه که مرد و خانواده ش بد بین میکننا حواستو جمع کن دلیل نداره بش بگی کجا چکار میکنی و فلان شاید مثلا تو حرف زدن باهمبهم بگین راستی برم یه سر خونه عمه م یا عمو شب نشینی و فلان .نه فقط حرف کلامتون آمار دادن بهم باشه برای هردوتاتون واقعا زشته به مشکل میخورین پسره بخودش اجازه میده افسار شما تو دستش باشه تو زندگی اجازه نفس کشیدنو دیگه نداشته باشی .تو زندگی هم فقط اطلاع دادن اگه نشد عجله ای شد خیالش راحت باشه فلان جاست نه تا بیای کجا بودی فلان منظورمو فکر کنم رسونده باشم بهت
من خودم خوشم نمیاد یکی همه جا آمار داشته باشه یا اجازه بگیرم
باهاش صحبت کن
اطلاع دادن اوکیه ولی اجازه نده برسه به اینکه بخواد ازش اجازه بگیری
احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻 این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗
به نظرم درست باید باهاش صحبت کنی . مامان من با این سن و سال وقتی میخواد جایی بره باید اجازه بگیره . باید بگه فلان ساعت میرم فلان ساعت میام . بابام باید اجازه بده خواهر برادرم رو با خودش ببره یا نبره . اگه روز اول برخورد میکرد اینطوری نمیشد