2777
2789

۱۰ روز گذشته چند بار حواسن نبود دهنمو باز کردم برلی قاشق غذا 

پسرمم حواسش نبود دستش خورد تو لپم امروز دیدم کمی قرمز شده و از وسطش یه تیکه گوشت لثم بیرون زده 

به نظرتون باید برم پیشش یا نه نیاز نیست خودش جوش میخوره ؟

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

بعد ده روز باید جوش خورده باشه، اونقدرام حساس نیست، من چند سال پیش جراحی کردم بعد ده روز اینقد حساس نبود فقط تا دو هفته همچنان درد داشت

بازم میخواین برین دکتر نشون بدین

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد ده روز باید جوش خورده باشه، اونقدرام حساس نیست، من چند سال پیش جراحی کردم بعد ده روز اینقد حساس ...

از روز شنبه فکر کنم بهش فشار اوردم وگرنه اصلا درد یا خونریزی نداره 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️