2777
2789
عنوان

تاحالا انداختنتون‌ بیرون

722 بازدید | 73 پست

مامانم از خونه بیرونم کرد شب عید

تکو تنها تو خیابون همه شاد و خوشحال من دلشکسته و بی کس 

بابام مرده از بچگی مامانم بزرگم کرد جوونیشو‌ به پام گذاشت ولی روحمو‌ گرفت با حرفاش از بس عصبیه و سمی و تاکسیکه‌

یه بارم مجبور شدم از شدت عصبانیتش‌ پناه ببرم یه جای دیگه رفتم بیخودی یه کارگاه ثبت نام کردم آموزشی و طولانی بود ولی اونجا خیلی تحقیرم کردن انقدر که بی احترامی کردن که دلم شکست اما نیومدم بیرون چون نمیخواستم بیام تو خونه ی خرابشده.... حالا آروم تر شده اما هنوز ذاتش‌ همونه دیگه‌ تاکسیک‌ و سمی 

هیج ذوق و شادابیتی برام نمونده ازش کینه به دل گرفتم اصلا کارا و حرفاشو. نمیتونم فراموش کنم ازش متنفرم سرش داد زدم الان و کلی فحشای‌ ناجور دادم و گفتم ازش متنفرم ... حدس می‌زنید چیشد ؟؟ نگران آبروش‌ بود جلو درو همسایه ! مدام تو فاز مردم مثل همیشه

قلبم شکسته💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت می کنم😔 اما اون بیچاره رو هم درک می کنم. تنهایی بچه بزرگ کردن تمام روح و روان آدمو مچاله می کن ...

نه خیلی درک کردم ... چه ربطی داره آدم چرا انتقام همه چیو از بچش بگیره دل اونو بشکنه

مادرت افسرده اس، از اونایی ک نفهمیده زندگی یعنی چی، به خودش ظلم کردکنارش شماروهم سوزوند، باید براش چاره بیاندیشی وگرنه بهتر ک نمیشه هیچ بدتر هم میشه ....اون ب خیال خودش فقط خوبی و از خودگذشتگی کرده نیازه یکی بهش یاد بده زندگی واقعی یعنی چی

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
مادرت افسرده اس، از اونایی ک نفهمیده زندگی یعنی چی، به خودش ظلم کردکنارش شماروهم سوزوند، باید براش چ ...

من واقعا دیگه نمیکشم... اخه قبلا خودم همچین عقیده ای داشتم اما الان یه حرفایی ازش شنیدم که واقعا دارم با خودم میگم این قضیه هم فرق داره تا رفتارای سمی مامانم

نه خیلی درک کردم ... چه ربطی داره آدم چرا انتقام همه چیو از بچش بگیره دل اونو بشکنه

نمیخواد انتقام بگیره، فقط نمیکشه دیگه، در توانش نیست، و کاری هم از دستش برنمیاد. اینو دیگه مطمئنم چون خودم دارم تنها بچه هامو بزرگ می کنم. بچه هیچ گناهی نداره، اما اونایی که مادر رو تنها رها می کنن یا مشکلاتشو بیشتر میکنن خیلی مقصرن.

💔هیچکسو ندارم تنها کسی که داشتم... ترجیح میدم دیگه حتی حسابش نکنم به عنوان خانواده

شاید درست نباشه این حرفم ، چون مادره..

وای خب خیلی حرمتتو شکسته..

سر سنگین باش باهاش که دیگه جسارت نکنه بهت و

دنیاتو بگذرون..

مثل من دارم دنیامو میگذرونم باهاش....

چاره ای نداریم ...