2777
2789
عنوان

اگه یه مرد متاهل پولدار عاشقتون بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 84 پست
خیانتی در کار نبوده مرده طلاق میگیره ک ازدواج کنه

وقتی یک مرد هنوز زن قبلی رو طلاق نداده و با یکی دیگه وارد رابطه عاشقانه میشه، ینی خیانت 

اگر میخوایی بگیر رابطه عاشقانه نبوده، باید بپرسم چطوری به طرف گفته اگبا من ازدواج کن، همینطوری توو خیابون راه میرفتن یهو همو دیدن گفتننن،عهههه من زنمو دوست ندارم طلاق میدم با تو ازدواج کنم؟! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگاه جامعه مهم نیست ولی بر فرض محال قصه تکراریش واقعی باشه و ازدواج دومی شکل بگیره مطمئن باشین با دخ ...

من دیدم الان این اتفاق افتاده

ولی مرده همههه حق و حقوق زن قبلیشو داد نصف اموال مهریه همه چی

ز چهره توان ‌دید رنگ درون /نگردد سیه دل سپید از برون

این ترفندها دیگه قدیمی شده، اون انقدرتخم حرومه ک به زن خودش ک یه عمر باهمچیش ساخته کنار نیومده ،دلش به حال آبرو و زن و بچش نسوخته اونوقت بیاددلش برای دختره بسوزه و باهاش ازدواج کنه ،اون فقط میخواد یه سال یه دختر کنارش باشه تا اموراتش بگذره برای بعدشم خدابزرگه ....بعدم من ک یه مورد اینجوری دیدم فقط اونم هیچ خیر وخوشی زن دوم ندید 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
وقتی یک مرد هنوز زن قبلی رو طلاق نداده و با یکی دیگه وارد رابطه عاشقانه میشه، ینی خیانت اگر میخوایی ...

خب رابطه ای در کار نبوده 

محل کارش عاشق اون شده

عشقم من هیچ طرف قضیه نیستممیدونی مرده خیانت نکرده

اها من فکر کردم خودتو میگی عزیزم..

ولی کلا حرف مردم بزاره ب کنار اون خانمه نا محترم،خودش عذاب وجدان نمیگیره؟

ما اگه خودمون ب هم جنسامون رحم نکنیم،پس کی اینکارو کنه؟یه مشت نَرِ عوضی؟

یه بدبخت:)

توو جامعه بهش نمیگن خونه خراب کن، واقعا خونه خراب کنه و اون مرد هم لاشی ه نمیتونه با زنش زندگی کنه، ...

دروغاشون ایناس

زنمو دوست نداشتم خانوادم مجبورم کردن ازدواج کنیم

مثل خواهر برادریم باهم فقط همخونه ایم

رابطه نداریم طلاق عاطفی گرفتیم

بخاطر بچه هام طلاقش نمیدم

همین ادما همین قدر لاشی پاش بیوفته یه تار موی زنشون به دخترای دیگه نمیدن مطمئن باش

فقط قصدشون رابطه ج و تنوع طلبیه 

بعد رابطه هم میگن تو میدونستی من زن دارم خودت خواستی

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی

جامعه مهم نیست چی میگه

سه تا مورد هست

یکی اون عقلی که این حرف خنده دار رو باور میکنه، اصن عجیبه ادم انقدر کم هوش باشه

یکی اینکه اصن باور کنی و حرف طرف واقعی باشه حاضری خودتو انقد خار و خفیف بکنی؟

مورد سوم هم گیریم فردا یه زن دیگه دید خواست تو رو بندازه دور، تکلیف چیه؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
این ترفندها دیگه قدیمی شده، اون انقدرتخم حرومه ک به زن خودش ک یه عمر باهمچیش ساخته کنار نیومده ،دلش ...

اتفاقا این اتفاق افتاده ک اومدم گفتم 

مرده زن اولشو ول کرد ولی همه حق و حقوقشو داد

من دیدم الان این اتفاق افتادهولی مرده همههه حق و حقوق زن قبلیشو داد نصف اموال مهریه همه چی

زن اول که خوشبخت ترین فرده این مردک هول رفته از زندگیش

بدبخت زن دومیه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿