2777
2789

از پدرو مادرم هیچ محبتی ندیدم از بچگی فقط کتکم زدن حتی بخاطر اشتباهات خواهر برادر کوچیکترم منو زدن الانم فقط توجهشون مال اوناس بامن فقط بحث و دعوا دارن🙂

امسال قرار بود دندونامو درست کنم بهم پول ندادن هی میگفتن نداریم فعلا کارای مهمتری هست باید درک کنی ولی ۳۰ میلیون دادن گوشی برا برادرم ۵۰ میلیون الکی خرج ماشین کردن براش وسیله های خونه رو عوض کردن ولی هیچی بمن نرسید میگفتن برو شوهر کن اون خرجتو بده 🙂

همه مسخرم میکنن اعتماد ب نفسم داغون شده=)

خیلی حالم بده بخدا از صب دوسه بار زده ب سرم برم اتاق کارمو تموم کنم دیکه جونی برام نمونده اعصابی نمونده افسردگی بدجور بهم غلبه کرده

https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۱۰۲۰-۲۰۲۰۱۴_chrome_14qs.jpg

خدا نکشتت

با تاپیکت منی که ۴بار خودکشی ناموفق داشتم دوباره به سرم زد کار خودمو تموم کنم،اما نمیدونم با چی؟تو راهی داری؟

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا نکشتتبا تاپیکت منی که ۴بار خودکشی ناموفق داشتم دوباره به سرم زد کار خودمو تموم کنم،اما نمیدونم ب ...

وا چرا اینکارو میکنید نکنید

بیاید به من کمک کنید که دراین مرحله از زندگیم موندم 

خدا نکشتتبا تاپیکت منی که ۴بار خودکشی ناموفق داشتم دوباره به سرم زد کار خودمو تموم کنم،اما نمیدونم ب ...

راه دارم خیلیم آسونه ولی گناه تورو نمیخام گردن بگیرم اصلا

https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۱۰۲۰-۲۰۲۰۱۴_chrome_14qs.jpg

حواس من پرت نمیشه که فقط میدونم تنها راهی ک برام مونده رفتنه :)

الان داره اذان میگه خجالت بکش

چرا فکرکردی زندگی شما فقط اینجری عزیز من :)

من خودم گیرم 

ایا به فکر خودکشی ام؟

همین شرایطو میتونی بهتر کنی

اعتپاد به نفس 

و دندام و...همش دو میتونی ی روزی بدست بیاری

اخه عزیز من یکم به خودت بیا شما هم ادمی و ادما سختی زیاد میکشن ...مثل هم دیگه من میدونم شرایطت سخته ولی به خودت فرصت بده که احساساتی تصمیم نگیری پاشو برو دو رکعت نماز بخون از خدا کمک بخواه زشته عزیزم

حواس من پرت نمیشه که فقط میدونم تنها راهی ک برام مونده رفتنه :)

اینطوری نگو... تو باارزشی برای این دنیا برای مادرت پدرت شاید با حرفاشون آزارت بدن ولی بالاخره پدرن مادرت برای پدر مادر هیچی بالاتر از اولاد نیست جای فکر به این چیزا چرا با خودشون حرف نمی‌زنی؟ چرا نمیگی درد دلاتو؟؟؟ کاری نکن باخودت می‌دونی تنها کسی که صدمه می‌بینه آخر تویی هم این دنیا تو خراب می‌کنی هم اون دنیا بدون خدا همه اینا رو میبینه عزیز دلم یه روزم روز خوب تو میاد