2777
2789
عنوان

قرص افسردگی آسنترا پنجاه

53 بازدید | 7 پست

دوستان من دوسال هست که آسنترا میخورم که این هم از روی حماقت شروع کردم و بچگی و اینستا و الان رفتم بگیرم این داروخانه به خرا.ب خانم وایمیسه نداد گفت بدون نسخه نمیشه تا دیروز میدادا بهم خبر مرگش و دیگه وقت ندارم برم از محلمون بیرون قرص بخرم و یهویی چجوری قطع کنم لرزش بدن نگیرم و خیلی عصبی شدم متاسفانه این رو میخورم آرومم خلاصه چجوری بدون عوارض بزارمش کنار که ارزش نداشته باشم و یهو باید قطع کنم ممنون میشم بگید خوشگلا❤️‍🔥

یاخدا چیکار کردی باخودت

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرخود ک نباید ترک کنید خطرناکه ممکنه تشنج کنین. باید ذره ذره دوز دارو کم کنی. مثلا یک دوم، بعد یک چه ...

خدا مرگوم بده تشنج نمنه دیروز خوردم امروز نخوردم اوکیه دیگه

خدا مرگوم بده تشنج نمنه دیروز خوردم امروز نخوردم اوکیه دیگه

عزیزم تازه از چند روز دیگه عوارض قطع ناگهانی شروع بشه، پرخاشگری فکر خودکشی، افسردگی، غم، تپش قلب، عرق زیاد،هزیون....برو دکتر ،چند سالته؟