2777
2789

یه سوال داشتم در مورد ازدواج تروخدا کمکم کنید‌. در مورد نوعشه که بدون اذن پدره

تروخدا هر کی میدونع کمکم کنه

برای به هم رسیدنه منو عشقم دعا کنین 🙇‍♂️♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بپرس من شليد اطلاع داشته باشم

در مورد ازدواج دختری که مجرده ولی باکره نیست و ازدواج با شکایته از خانواده که اجازه نمیدن برای ازدواج

خب اگه دلایل موجه داشته باشی میتونی از وادگاه اجازه بگیری

خانوادم بزور میخان برن زندگی شهر دیگه ای و من عاشق کسی ام و به هر حال اونو میخام .. و میخام اجازشو از دادگاه بگیرم میدونی مراحلش چیه؟

اگر ببخشيد باكره نباشي پزشك قانوني نامه بده و طرف بكه تقصير منه اذن پدر نياز نيس

شلاق و اینا نداره براش؟ مطمئنی اذن پدر نمیخاد اصلا؟حتی نمیفهمه که ازدواج کردم ؟مثلا دادگاه خیر نمیده 

شلاق و اینا نداره براش؟ مطمئنی اذن پدر نمیخاد اصلا؟حتی نمیفهمه که ازدواج کردم ؟مثلا دادگاه خیر نمیده ...

نه نداره خوب وقتي خودش ميخواد ازداوج كنه يعني فبول ميكنه بگيرتت ببين برو دادگاه فردا قبل اقدام اونجا وكيلاي زايگان هست حتما بپرس بعد اقدام كن

خانوادم بزور میخان برن زندگی شهر دیگه ای و من عاشق کسی ام و به هر حال اونو میخام .. و میخام اجازشو ا ...

باید بری دادگاه بگی می خوام ازدواج کنم بدون اذن پدر اونا هم نحوه ی نوشتن دادخواست رو میگن و برات مینویسن

ادرس پسر رو هم میدی و همین خودتو

پرونده تسکیل میشه میرن تحقیق چند جلسه هم باباتو می خوان دلایلشو می پرسن

اگه قاضی تشخیص داد اجازه میده

اگر ببخشيد باكره نباشي پزشك قانوني نامه بده و طرف بكه تقصير منه اذن پدر نياز نيس

راستش ماجرا اینه که بعد رفتن به اون شهر میخاد عشقم دنبالم بیاد بریم شهرمونو شکایت کنیم .. من میگم پزشک قانونی میزاره اگه باکره نباشم میگه نه پای من گیر میشه و اینا بدتر میشه .. 

خانوادم بزور میخان برن زندگی شهر دیگه ای و من عاشق کسی ام و به هر حال اونو میخام .. و میخام اجازشو ا ...

مراحلء پزشك قانوني و قبول طرف كه كار من بوده ببخشيد رك گفتم اونوقت دادكاه نامه ميده بدون اجازه عقد كنين ولي خوب فكراتو كردي راه سختيه قيد خانوادتو ميزني با اينكارا

باید بری دادگاه بگی می خوام ازدواج کنم بدون اذن پدر اونا هم نحوه ی نوشتن دادخواست رو میگن و برات مین ...

باکره نباشی چی؟