2777
2789

مامان بابام باهم مشکل دارن بابام اذیتش میکنه . حالا که بابام بیمارستان بستریه دیدم فرصت خوبیه بهش گقتم برو پیش وکیل درباره طلاق صحبت کن اطلاعات کسب کن بابا که حالش بهتر شد مرخص شد یکی دوماه دیگه بگو میخوام جدا بشم .

مامانمم امروز رفت پیش وکیل . بعدش اومده با من دعوا میکنه که مگه من دزدم خونه زندگی شوهرمو بردارم ببرم ؟من بچه کوچیک دارم به توچه ربطی داره منو میفرستی پیش وکیل ؟ بعد رفتیم ملاقات بابام رفته دست و پای بابامو میبوسه بابامم اشکش دراومد . گفت گور بابای بچه ها دلم برای تو تنگ شده فقط . دیگه تو کار هیچ زن و شوهری دخالت نمیکنم 

آفرین

شنیدی که زن و شوهر دعوا کنن.....

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خجالت نمی‌کشی میخوای باعث طلاقشون بشی؟ زن و شوهر و حتی مرد و زن تو دوره ی آشنایی دعواشون میشه .باید جدا شن؟

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀

واقعا ببخشیدا  ب شما ربطی نداره

تو نی نی شایت ی دخترا مادرشو تحریک کرد ک بره طلاق بگیره

خیلی مصر هم بود

والدینش طلاق گرفتن این با مادره شد

هر روز تاپیک میزد ناله میکرد میفت زندگی مادرم خراب شد

خودم دیگه پدر رو سرم نیست

تو رو خدا ب کار بزرگترا دخالت نکن بعد طلاق بدبختی زیاده

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

خجالت نمی‌کشی میخوای باعث طلاقشون بشی؟ زن و شوهر و حتی مرد و زن تو دوره ی آشنایی دعواشون میشه .باید ...

بچه های الان اینقدر تو نی نی سایت بودن

طلاق خوندن اینجا

خودشون ک مجردا میخان واردینو ب جون هم بندازن و طلاق بگیرن

و کاپ طلاق بگیرن بالای سر

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

فردا دختر پسر این خانواده بچه ی طلاق بشن خوبه ؟ هم ممکنه مورد سواستفاده قرار بگیرن هم تحقیق میکنن زن نمیدن خواستگارم نمیاد مگه خواستگار به درد نخور 

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀
خجالت نمی‌کشی میخوای باعث طلاقشون بشی؟ زن و شوهر و حتی مرد و زن تو دوره ی آشنایی دعواشون میشه .باید ...

دعواشون نشده بود ولی مشکلات جدی دارن . منطقیش اینه جدا بشن ولی مثل اینکه اصلا قصدشو ندارن 

بچه های الان اینقدر تو نی نی سایت بودنطلاق خوندن اینجاخودشون ک مجردا میخان واردینو ب جون هم بندازن و ...

بچه نیستم بالای بیستم 

هنوزم به نظرم باید جدا بشن خیلی زیاد باهم مشکل دارن ولی امروز فهمیدم همدیگه رو دوست دارن 

خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخختا تو باشی دخالت نکنیحرق بابات خیلی خوب بوده

ما قبل ساعت ملاقات میریم که ساعت ملاقات فامیل ها برن و شلوغ نشه 

از در رفته با گریه دست بابامو میبوسه میگه بیا خونه از خونه حالم داره بهم میخوره بدون تو . بابامم برگشت گفت باور میکنی هر لحظه میگم گور بابای بچه ها فقط دلم برای تو تنگ شده 

بچه نیستم بالای بیستم هنوزم به نظرم باید جدا بشن خیلی زیاد باهم مشکل دارن ولی امروز فهمیدم همدیگه رو ...

بالای ۴۰ شدی نطرت درسته