2777
2789
عنوان

پسری که اصرار به ازدواج داره

167 بازدید | 28 پست

و خیلی دوسِت داره اما تو فعلا قبول نمیکنی که زوده و چند سال بعد ازدواج کنیم، ممکنه پسر در اینده نظرش عوض شه و دیگه نخواد ازدواج کنه؟

به سختی فکر کنی، سقوط میکنی🌱💜

بله من خودم اینطوری شدم

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منو همسرمم دوست بودیم دقیقا منم نمیخواستم فعلا ازدواج کنم ولی اصرار به ازدواج داشت. چون دوستم داشت میگفت اینجوری بلاتکلیفم ازدواج کنیم بهتره. دوستی طولانی رو دوست نداشت. من امروز و فردا کردم کارمون به کات رسیده بود ولی بخاطرش قبول کردم ازدواج کنیم که کات نکنیم

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳

منو همسرمم دوست بودیم دقیقا منم نمیخواستم فعلا ازدواج کنم ولی اصرار به ازدواج داشت. چون دوستم داشت م ...

ما هم دقیقا در همین شرایطیم

همو دوست داریم اون اصرار به ازدواج داره من‌میگم زوده یکم یکی دو سال بعد ازدواج کنیم. میترسم از دستش بدم

ما هم دقیقا در همین شرایطیمهمو دوست داریم اون اصرار به ازدواج داره من‌میگم زوده یکم یکی دو سال بعد ا ...

چند سالته؟ کامل شناختیش؟ 

من ۲۴نسبتا بلهخیلی شبیهیم از نظر فکری اعتقادی اخلاقیهمکاریم

منم همین حدود بودم. اگه مشکلی با ازدواج نداری ازدواج کن. من چون خیلی وابسته ی خانوادم بودم دوست نداشتم و خیلی اذیت شدم. ولی الان خوبه خداروشکر

منم همین حدود بودم. اگه مشکلی با ازدواج نداری ازدواج کن. من چون خیلی وابسته ی خانوادم بودم دوست نداش ...

دلیل اصلی من برای قبول نکردن تمرکز رو کارم هست و موفقیت تو کارم

اما اون اصرار داره که هردو رو باهم میشه پیش برد و موفق بود

دلیل اصلی من برای قبول نکردن تمرکز رو کارم هست و موفقیت تو کارماما اون اصرار داره که هردو رو باهم می ...

کار رو که بعد از ازدواجم میشه جلو برد. اگه همکاری کنه باهات مشکلی نداره. باز باید فکراتو کنی آمادگیشو کامل داشته باشی

کار رو که بعد از ازدواجم میشه جلو برد. اگه همکاری کنه باهات مشکلی نداره. باز باید فکراتو کنی آمادگیش ...

نمیدونم واقعا چه تصمیمی بگیرم

خوشحال شدم از هم صحبتیتون🙏💐

پسرا معمولا بر اساس شرایط خودشن تصمیم به ازدواج میگیرن نه بر اساس پیدا کردن کیس شون 

الآن اگه قصد ازدواج داره ازدواج میکنه یا با شما یا با هر دختری 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿