2777
2789

بچه ها اومدم جواب بدم تاپیکم ترکیده بود . نمیدونم چرا 

کسی هست ماجرا رو ندونه یکبار دیگه توضیح میدم 

من سردفتر اسناد رسمی هستم . ۲۶ سالمه . همکارم آقا هستن ایشون هم سردفترن ۵۵ ۵۶ ساله میشن تقریبا . با سابقه کاری بالا . این آقا دوست همسرم بودن روزی که من آزمون قبول شدم باهاشون حرف زدن من رفتم دفترشون کارآموزی.  من قبولی آزمون ۴۰۱ هستم . دو سال پیش ایشون کار کردم بی نهایت به من لطف داشتن هرچی الان دارم از لطف ایشونه که بدون چشم داشت همه چی رو بهم یاد دادن و من همیشه حتی پشت سرشون استاد صداشون کردم . من الان دفتر خودم رو دارم و بارها شده برای سندی به مشکل خوردم یا سوالی پیش اومده بازم زنگ زدم بهشون سوال کردم . اینم چیز عجیبی نیست فقط هم به ایشون زنگ نمیزنم شاید ۱۲ ۱۳ تا همکار خانم و آقا هستیم همیشه باهم در ارتباطیم . اینم ک میگم بهشون زنگ میزنم تو تایم کاریه برای سوالات کاری . نمیدونم تو اون تاپیک چرا یه عده فکر کردن من ۲۴ ساعته وقت و بی وقت بهشون زنگ میزنم . یه سری چیزای خیلی بدیهی اصلا نیاز به توضیح نداره واقعا 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

ای بابا چقدر اصرار داری ب بیانش

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داري ناراحت باشی سعی کن دیگه سرد برخورد کنی با مردای متاهل هر چی فاصله تو حفط کنی بهتره 

همسر اونم حق داره احساس خطر کرده ولی درست بیانش نکرده بزار وای عصبی بودن و تصمیم گرفتن در لحظه 

همسرم وکالت تعویض پلاک داشتن امروز صبح باهم رفتیم دفتر ایشون . یه جعبه شیرینی گرفتیم و یه دونه گلدون گل پتوس. برای تشکر از این همه زحمتی که بهشون داده بودم و لطفی که همیشه به من داشتن . بعد حدودا یکی دو ساعت خانومشون  به من زنگ زدن گفتن تو خرابی که واسه شوهر من دلبری میکنی جنننده واسه شوهر من گل بردی و دو سه تا جمله رکیک رو خیلی عادی و ریلکس و بدون داد و بیداد بهم گفتن من شوک شدم اصلا دهنم قفل شد حدودای ۱۰ و نیم ۱۱ بود دفتر رو ول کردم اومدم خونه یعنی حس کردم یه لگن آب یخ خالی کردن رو سرم 

خب شما این همه وقت از حساسیت خانمش با خبر نشدی؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

با همسرم تماس گرفتم اصلا نگفتم چی شده ففط گفتم ما گل بردیم انگار واسه خانم فلانی سو تفاهم پیش اومده.  اونم گفت راه میفتم میام . رفته بود دفتر اون آقا گفته بود مگه طوری شده خانومت زنگ زده اینطوری میگه ؟ این حرفا چیه مگه شما همکار نیستید و این حرفا . من هنوز به شوهرم نگفتم زنش چه فحش هایی به من داد بازم خیلی عصبانیه. نمیدونم اگه میگفتم چی شده چه واکنشی نشون میداد . آقا هم گفته خانوم من جدیدا اینطوری حساس شده اینطوری نبود تحت تاثیر حرفای خواهرشه و این حرفا که واقعا اهمیتی نداره به من مربوط نمیشه . ولی من هنوزم دلم آشوبه 

اینجا از همه جور فرهنگی هست . بعصیا رسما تو قفس بزرگ شدن . هرگز پاشون تو جامعه ای غیر از خانواده های کنترل گرشون باز نشده . فکر میکنن اون بیرون همه دررن ترتیب همو میدن و هر حرفی با جنس مخالف رو نخ دادن میبینن. 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

واسه اعتبار و آبروی منی که تازه کارم این اتفاق یه فاجعه است . برادر اون خانوم هم تو اون دفتر کار میکنن . خیلی میترسم این سوتفاهم نتایج خیلی بدی داشته باشه واسم من هنوز نگفتم به شوهرم چطوری فحش داد

حالا چرا خانمش فحش داد؟

مساله همینه . نا یه گل بردیم واسه شوهرش اونم برای قدردانی و تشکر . طور دیگه ای فکر کرد