2777
2789
عنوان

برای همکارم گل بردیم خانمش زنگ زد هرچی فحش بلد بود نثارم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 21 پست
خب شما این همه وقت از حساسیت خانمش با خبر نشدی؟

من دو سال اونجا کار کردم کوچکترین مشکلی پیش نیومد 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا از همه جور فرهنگی هست . بعصیا رسما تو قفس بزرگ شدن . هرگز پاشون تو جامعه ای غیر از خانواده های ...

یه حرفایی زدن من حقیقتا به خودم شک میکردم . فکر می‌کردم نکنه یه گلدون بردن واسه تشکر و قدردانی اونم با شوهرم معنیش همون چیزی باشه که تو فکر اینا هستن 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

اون همه آدم منتظر نتیجه بودن رفتم بگم دیدم تاپیک ترکیده

چونکه یه سری گاو فقط بلدن گزارش الکی بزنن

کاربری چهارممه تا الان سه بار قطع دسترسی شدم🥲 قبلا که تعلیقی ها موقتی نبودن اینجا بودم

یه حرفایی زدن من حقیقتا به خودم شک میکردم . فکر می‌کردم نکنه یه گلدون بردن واسه تشکر و قدردانی اونم ...

بعضی خانما واقعا متوهمن.منم یه‌جا میرفتم سرکار،فرداش دیدم،خانمش با بچه‌چند ماهه پاشده اومده منو ببینه،تا  ببینه چطور دختری ام،خرابم یانه!!

حالا منم متاهل بودم!!