2777
2789

من واقعا بد شانس بودم از همون اول 

هم سنام همه درسشون تموم شد شوهر کردن خوشگل و خوش هیکل شدن من افسرده شدم، موهام ریخت درسمو ول کردم و هر روز زشت تر و بی پول تر میشم 

هرکیم من و میشناسه میگه عه فلانی اصلا بزرگ نشدی هیکلت همون قدر ظریف و ریزه میزه اس 

existing is exhausting

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاااااااادد

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

نخ، چون همه همکلاسی های دوران دبستانم توو بیست سالگی ازدواج کردن، یکیشون ولی رفت خارج که حسرت نه ولی خوشم اومد از کاری که کرد یکی دیگه شون هم ی کار خوب راه انداخت که اونم خوب بود. ولی خدایی حسودیم نشده 

نه چرا افسوس بخورم

فقط حسادت نکن که افت زندگیت میشه

غبطه خوردن عیب نداره،  میگی خدایا به فلانی دادی کواش به من هم میدادی

ذکر یا رزاق رو زیاد بگو

شبها سوره واقعه رو بخون

بعدم نمیدونی که از چه راهی پولدار شدن،  اگر از راه حروم باشه دوست داری؟ 

آره . چندتاشون کع واقعا آدمای بازنده ای بودن بعد از چندسال اینستا دیدم که کسب و کار خودشون رو راه انداخته بودن و خیلی پولدار شدن. یکی شون باورتون میشه فا..ل قهوه میگیره و خیلی مشتری داره . البته الان رفته ترکیه زندگی میکنه با پول همین کار !!!