2777
2789
عنوان

شده دوستای بچگیتونو ببینین حسرت زندگیشونو بخورین

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 23 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما خودت زندگی خوبی داری

من نسبت به همکلاسی هام خیای بیشتر تلاش کردم حتی اگر زندگی بهتری نداشته باشم حسرت این رو ندارم که اگر فلان میکردم چی میشد اگر بهمان میکردم چی میشد 

تا جایی که در توانم بود تلاش کردم و میتونم با توجه به شرایطم این بهترین زندگی ای هست که دارم و برای بهتر شدنش بااااااید تلاش کنم، همکلاسی هام شوهر کردن و انتظار داشتم شوهرشون براشون بهترین ها رو بسازه و وقتی بهش نرسیدن حسرت تلاش نکردن اومد سراغشون 

الان یکی از همکلاسی های دیدیم داره جدا میشه و حسرت اینه که من توو دوران جوونی ازدواج کردم و الان جدا بشم هیچچچی ندارم چون همه چی وابسته به شوهر و زندگی مشترکش بود 

مشتل نشدن و همین حسرتشون شده 

شاید پولدارتر از من باشن، ماشین بهتر خونه بهتر اما خب من واقعا حسرت این چیزا رو ندارم 

حالا دوستای منم مثل خودم زاییدن؛!؛اینکه هنر نشد!بیخیال بابا.همونی هم که ازدواج کرده و بچه داره بخدا ...

اگه توهم مجرد بودی شرایط ازدواج نداشتی و دوستتو با خانوادش میدیدی غبطه میخوردی 

existing is exhausting

اگه توهم مجرد بودی شرایط ازدواج نداشتی و دوستتو با خانوادش میدیدی غبطه میخوردی

دو تا از دوستام مجردن.اینقدر شاد و شنگولن که نگو.

همش با تور میرن مسافرت .

والا من به اونا غبطه میخورم.

نه هرگز زندگیم تقریبا از هشتاد درصد اطرافیان بهتره اینهم که میکن شانس زو قبول ندارم ادمها تصمیمات غل ...

اینکه یکی مشکل ژنتیکی داره دست و پاش و بسته چه تصمیم  غلطی و اشتباهیه مثلا 

قبل تایپ کردن فک کنین 

existing is exhausting