2777
2789
یکی امروز تاپیک زده بود که اردکش به مرغ ها تجاوز میکنه

اردک ما جفت نداره

زمان بلوغش بچه از شدت نیاز جلوی ما خم میشد🤣🤣🤣

منم میخندیدم میگفتم الان من برای تو چیکار کنمم خب

هر چی هم گشتیم ن جفت براش پیدا کردیم ن چیزی

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادته سونی چی بود؟آخه بعد از سونو ان تی یه آزمایشم هست شاید ان تی داشته و به خاطر آزمایش پرسیده

اهان ن یادم نیست وی خودش گفت سونو

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
سم فقط اونایی که امر و نهی میکنن که چرا فلان تاپیک رو زدین اینجا جاش نیست انگار سایت ارث پدرشونه

خب بعضیا اخه تاپیک درمورد رختخواب اخرهفتشون میزنن واقعا جاش نیست اینجا

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

خب بعضیا اخه تاپیک درمورد رختخواب اخرهفتشون میزنن واقعا جاش نیست اینجا

نه مثلا تاپیک صلوات میزنی میگن برو مسجد صلوات بفرست اینجا سایت بارداریه 

بعد میبینی خاندان شوهر رو ریختن توی سایت و بساط غیبت فراهم کردن

نه مثلا تاپیک صلوات میزنی میگن برو مسجد صلوات بفرست اینجا سایت بارداریه بعد میبینی خاندان شوهر رو ری ...

اها منظورت اوناس اینجور تاپیکا که مشکلی نداری

چن روز پیش تاپیک زده بودن برای اینکه دیگه کسی تاپیک صلوات و التماس دعا نذاره

واه به جای اینکه بگن کسی تاپیک جنسی نزنه میگن تاپیک صلوات دعا نذاره؟؟ 

اردک هیز🤣 امروز تاپیک زد اسم کاربریشم اردکی بود

اقدس الویه

ماکارونی تو زودپز

چندتا دیگهم هستن تاپیک نبودن نوشته بودن

دختر ۱۵ ساله لباس زورو پوشیده بود با چوب میخواست رو شکم مامور برقz بکشه بهش میگفت گروهبان گارسیا

دختر راهنمایی که زنگ تفریح وقتی میرفت حیاط فک میکرد کیفش دلش براش تنگ میشه در نبودش ناراحته

یه بنده خدا دایی شوهرش مرده بود میگفت وکیل بوده حالا بعده اون من میتونم جاش دفتر وکالتشو به ارث ببرم؟

یکی دیگهم بود فامیل شوهرش مرده بود مادرشوهرش گفته بود باید جیغ بزنی

کامنتا دیدنی بود یکی میگفت دوتا جیغ بزن دلش وا شه🤣یکی میگفت اسپیکر جیغ بذار زیر چادرت یهو میبینی رفت اهنگ بعدی میگه خوشگلا باید برقصن

تاپیک سم دیشب که با هوش مصنوعی عکس خونه گذاشت گفت خونه خودم تو استرالیاست.. بچه های نی نی سایت خودشون یه پا خانم مارپلن چنان حالشو گرفتند که رفت دیگه نیومد

🌻In a World full of roses🌹 be a sunflowers
بخدا یک کاربر میگفت برین مسجد صلوات بفرستین و برای همدیگه دعا کنید

متاسفم واسشون

واسه صلوات فرستادن ودعا کردن که نیاز نیست بری مسجد فقط