2777
2789
عنوان

تو اتوبوس از یکی خوشم اومد ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 1047 بازدید | 99 پست
درضمن خودتو پشت نقاب دخترا قائم نکن پرنسسعلی

بعدشم جریان برای من از زمانی غیر قابل درک شد که برا داداش بزرگم رفته بودیم خواستگاری کاش نمی رفتیم

دوما من پرنسسعلی نیستم، شاید خودت داداش و اینا نداری که بفهمی برا پسرا چقد سخت گرفته میشه

سوما هم چرا باید نقاب بزنم؟😂مگه ازت میترسم؟

بعدشم شما به خودت نگیر منظور من اکثرا دخترا هستن، واقعا یجوری انتظارات و توهماتی دارن که انگار مثلا دختر شاهن ولی اگه به خودت هم میگیری دیگه تقصیر من نیست😉

درضمن خودتو پشت نقاب دخترا قائم نکن پرنسسعلی

یعنی اونقد توهم گرفتته مون که یکی اگه نوع فکرش با شما فرق داشته باشه فک میکنی پسره

والله موندم آدما چقد میتونن یک طرفه نگا کنن، دلم برا پسری که میخواد باهات ازدواج کنه میسوزه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدشم جریان برای من از زمانی غیر قابل درک شد که برا داداش بزرگم رفته بودیم خواستگاری کاش نمی رفتیمدو ...

اتفاقاً دختر شاه هستن همه دخترا 

وقتی پسره نمیتونه حداقل های زندگی رو فراهم کنه چرا باید ازدواج کنه ؟ 

دختره تو همون خونه پدرش بمونه بهتره 

از کی تا حالا ماشین داشتن و یه سقف بالا سر شاهانه بوده 

داداش داشتم و تا وقتی به در آمد خوب نرسید ازدواج نکرد 

تا وقتی داداش شما هم نتونسته خودشو جمع و جور کنه نباید ازدواج کنه 

این حجم از زن ستیزی فقط از یه پسر برمیاد. 

💚🌱

دلت نسوزه جانم من ازدواج کردم

واس همین از غریبه ها تو اتوبوس خوشت میاد؟؟

خدا رو هزار مرتبه شکر که به دادشم نه گفتن 

فک کن اون پسره که میگی تو اتوبوس ازش خوشت اومده وضع خوبی داشت و به قول خودت ماشین خوبی داشت ،شوهرت رو ول میکردی با ایشون وار رابطه میشدی؟؟؟

اولا که پسر هم انگیزه میده، آرامش میده پا به پای زنش هم هست، دوما که پسر با کار کردن منت سر زنش نمیز ...

هرکسی انتخاب های داره هیچ دختری انتظار زیادی نداره حق داره انتخاب کنه که هرماه نخواد اسباب کشی کنه و اجاره نشین باشه حق داره انتخاب کنه که با کسی ازدواج کنه که هر روز با اسنپ اینطرف و اون طرف نره 

در ضمن الان ۸۵ درصد خانوم ها شاغل هستن و کمک خرج زندگی متاهلی هستن 

💚🌱

واس همین از غریبه ها تو اتوبوس خوشت میاد؟؟خدا رو هزار مرتبه شکر که به دادشم نه گفتن فک کن اون پسره ک ...

حالت خوبه؟ اون اسی تو اتوبوس خوشش اومده اونم تازه خوشش نیومده یه متنی بود کپی کرده از اینستاگرام 

من تاحالا سوار مترو و اتوبوس نشدم خداروشکر 

💚🌱

واس همین از غریبه ها تو اتوبوس خوشت میاد؟؟خدا رو هزار مرتبه شکر که به دادشم نه گفتن فک کن اون پسره ک ...

نگران نباش من همیشه جوری انتخاب میکنم که دلم برای کسی  جز همسرم نلرزه پرنسسعلی جان

💚🌱

اتفاقاً دختر شاه هستن همه دخترا وقتی پسره نمیتونه حداقل های زندگی رو فراهم کنه چرا باید ازدواج کنه ؟ ...

اولا این حداقل هایی که میگی واقعا تو این زمونه بدست آوردنشون یه رویا شده، دوما دادش من هم کار داره و هم خونه ولی ماشین نداره فعلا

چیزی برام غیر قابل درکه اینکه چرا آخه یکم از خودمون مایه نمیزاریم

آخرشم بگم من زن ستیز نیستم

اولا این حداقل هایی که میگی واقعا تو این زمونه بدست آوردنشون یه رویا شده، دوما دادش من هم کار داره و ...

خب دختر خانومه مجبور نیست انتخابش داداش شما باشه 

پسری که نتونه تو مجردی به جایی برسه تو متاهلی عمراااا 

چرا یه دختر زندگیه بدون فکر و خیال مجردیش رو ول کنه هر روز با اسنپ اینطرف و اونطرف بره؟ همه حق انتخاب دارن 

شما میتونی با یه آقا پسری ازدواج  کنی که نه ماشین داره نه خونه اما از شخص دیگه ای انتظار اینو نباید داشته باشی 

💚🌱

گوه به زندگی های اینستایی که همه زندگی ها رو نابود کردن 

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»