2777
2789
عنوان

تو اتوبوس از یکی خوشم اومد ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 99 پست
خب دختر خانومه مجبور نیست انتخابش داداش شما باشه پسری که نتونه تو مجردی به جایی برسه تو متاهلی عمراا ...

داداش من والله از ۱۸ سالگیش کار میکنه خونش رو هم خودش خریده کارشم خودش راه انداخته

بعدشم ما وضعمون معمولیه و از پسره انتظار ندارم میلیادر باشه مث خودمون باشه و مهمتر از همه جنم داشته باشه و مصمم باشه 

قطعاً باید لقمه اندازه دهنشون بردارن و اگر از جانب دختری نه شنید اونو محکوم به پول پرست بودن نکنند.

بله دقیقا ، واقعا داداش من لقمه بزرگتر از دهن ایشون بود چه از نظر مالی و چه از نظر ظاهری و باتنی

بعدشم هنوز یه هفته نشده برگشته میگه باید خونتو به نامم بکنی انگار داره با خونه داداشم ازدواج میکنه

بدترش اینکه داداشم عاشقش شده😑

خدارو شکر عقلش برگشت سرجاش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش من همیشه جوری انتخاب میکنم که دلم برای کسی جز همسرم نلرزه پرنسسعلی جان

برای بار دهم من پسر نیستم

ایشالله که خوشبخت شی ولی با این حرفایی که میزنین🙄اگه پولدارتر از شوهرت پیدا کردی فک میکنم احتمالا دلت براش بلرزه

مگه کجایی هستی؟

بهتر از شوهرمن گیر نمیاد 

اشتباه تایپی بود نوشتم شهر 

درضمن انقد خود کم بین نباش 

این حجم از خود کم بینی شمارو تو چشم شوهر آیندت کوچیک می‌کنه 

اگر پسر باشی که به سود خودته این حرفای بی سر و ته 

چون یه خانوم نمیتونه انقد زن ستیز باشه 

💚🌱