2777
2789
عنوان

خانومای خونه دار خونه داری خوش میگذره شده پشیمون یا کسل بشید

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 60 پست
من امروز یکم سبزی قرمه درست کردم بعد رفتم پسرم رو از مدرسه که نزدیک اوردم عین مرده از ساعت دو تا سه ...

من قبلا مرکز بهداشت کار میکردم.

ساعت سه و نیم میرسیدم خونه.

بدو بدو غذا اماده میکردم.ناهار میخوردم.تا ۷ شب می خوابیدم.

صبح هم شش صبح بدو بیرون.تا از سرویس مرکز جا نمونم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبلا مرکز بهداشت کار میکردم.ساعت سه و نیم میرسیدم خونه.بدو بدو غذا اماده میکردم.ناهار میخوردم.تا ...

خدایی سخته ولی اکثر مردا رو دیدم اصلا متوجه نمیشن خانمای شاغل چه جوونی میزارن برا زندگیشون.

یعنی چی آخرشم هیچی؟

نتیجه ی کارت اون طور که باید دیده نمیشه نتیجه ی ماندگار نداره چیزی رو پیش نمیبره غذا میپزی ۱۰ دقیقه ای خورده میشه ظرف میشوری جارو میکشی هرکاری میکنی دوباره کثیف میشه و هی تکرار و تکرار در قبال این کار و مسئولیت شبانه روزی پاداشی دریافت نمیکنی 

نه

از لحاظ مالی همسر تامین میکنع؟ 

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

منم ادم خونه ام خونه آرومه اینجور البته ب نطرم زن مستقل ارزش بیشتری تو جامعه دارهولی من آدم کار بیرو ...

به نظرم ارزش آدما به شاغلی و خانه داری نیست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

کار بیرون خوبه مستقلی دستت تو جیب خودته گدایی پول نمیکنی تو اجتماعی همیشه و به روز هستی ولی میدونی م ...

😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40