“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نتیجه ی کارت اون طور که باید دیده نمیشه نتیجه ی ماندگار نداره چیزی رو پیش نمیبره غذا میپزی ۱۰ دقیقه ای خورده میشه ظرف میشوری جارو میکشی هرکاری میکنی دوباره کثیف میشه و هی تکرار و تکرار در قبال این کار و مسئولیت شبانه روزی پاداشی دریافت نمیکنی
“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”
منم ادم خونه ام خونه آرومه اینجور البته ب نطرم زن مستقل ارزش بیشتری تو جامعه دارهولی من آدم کار بیرو ...
به نظرم ارزش آدما به شاغلی و خانه داری نیست
فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
کار بیرون خوبه مستقلی دستت تو جیب خودته گدایی پول نمیکنی تو اجتماعی همیشه و به روز هستی ولی میدونی م ...
😂😂😂
فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40