2777
2789
عنوان

خانومای خونه دار خونه داری خوش میگذره شده پشیمون یا کسل بشید

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 60 پست
خونه داری اگه منظور کار خونه باشه که هم خانم هایی که شاغل هستن هم خانم هایی که شاغل نیستن میکننلطفا ...

بیشتر منظورم سرکار رفتن و نرفتن بود

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با عشق زندگی میکنم و آشپزخونه رو تمیز میکنم کیف میکنم

شاغلی؟ 

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

به نظرم کسی‌که‌توان مالی داره و‌شوهرش آدم درستیه اشتباهه بیرون‌کار کنه. من خدارو‌شکر‌مشکل مالی نداره ...

خوشبحالت یعنی هم خونه داری هم شوهرت از نظر مالی کمکت میکنه هم تو کارای خونه هم بچه داری 

خدایا تو زندگی رو بردی

چرا نمیری سر کار؟

شرایطشوندارم...تحصیلات تکمیلی ندارم....الانم که سنم بالاست...البته حدود۱۰سال قبل بچه دارشدن شاغل بودم ولی دیگه نشدبرم ....بزرگترین آرزوم این هست که ان شالله دخترم شاغل بشه ومستقل....

من خودم دوست دارم خونه دار باشم هرکس یه جوریه شخصیت و اخلاقش

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

کار بیرون خوبه مستقلی دستت تو جیب خودته گدایی پول نمیکنی تو اجتماعی همیشه و به روز هستی 

ولی میدونی من جون بیرون کار کردنو ندارم به هیچ وجه نمیتونم شوهرم شغلش آزاده هفته ای چندساعت برم کمکش باید چندساعت بخوابم تا خستگی از تنم بره بیرون😐😐😐😐

دیدین جدیدا مد شده همش میگن زن مستقل... میتونم بپرسم شوهرتون از لحاظ مالی میرسن؟

من شاغل بودم.ولی به شدت خسته میشدم. کارو گذاشتم کنار و تازه میفهمم زندگی چیه . 

مگه یک زن چقدر توان داره که هم بیرون کار کنه هم تو خونه .

الان یه سری میان میگن شوهرت کمکت کنه . نه عزیزم شوهر هرچقدر هم کمک کنه بازهم یه سری کارها هست که خانوم میتونه به درستی انجام بده به علاوه بچه داری

مردا بیرون کار میکنن میان خونه استراحت

خانوما بیرون کار میکنن میان خونه کارای خونه و بچه هست

هرچند استقلال مالی یه چیز دیگه‌س . ولی بنظرم شاغل بودن زن ظلم بهش هست

مگر اینکه اونقدر درامد بالا باشه که برای کارای خونه کارگر و برای بچه پرستار بگیره

Ti amo, God how I love you so

من امروز یکم سبزی قرمه درست کردم بعد رفتم پسرم رو از مدرسه که نزدیک اوردم عین مرده از ساعت دو تا سه خوابیدم اگه شاغل بودم فک کنم یه سال بایذ میخوابیدم خستگیم در بره.خدا قوت بده به خانمای شاغل

بیشتر منظورم سرکار رفتن و نرفتن بود

ببخشید اون قدر تو نی نی سایت دیدم تاپیک زدن گفتن خانم هایی که شاغل نیستن فقط از صبح تا شب کار خونه میکنن و هیچی از زندگی نمیفهمند که فکر کردم منظور شما هم اینه🤣🤣

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏