“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”
نتیجه ی کارت اون طور که باید دیده نمیشه نتیجه ی ماندگار نداره چیزی رو پیش نمیبره غذا میپزی ۱۰ دقیقه ای خورده میشه ظرف میشوری جارو میکشی هرکاری میکنی دوباره کثیف میشه و هی تکرار و تکرار در قبال این کار و مسئولیت شبانه روزی پاداشی دریافت نمیکنی
“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”
منم ادم خونه ام خونه آرومه اینجور البته ب نطرم زن مستقل ارزش بیشتری تو جامعه دارهولی من آدم کار بیرو ...
به نظرم ارزش آدما به شاغلی و خانه داری نیست
فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
کار بیرون خوبه مستقلی دستت تو جیب خودته گدایی پول نمیکنی تو اجتماعی همیشه و به روز هستی ولی میدونی م ...
😂😂😂
فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40