2777
2789
دیوونه س کلاهرکی برخلافش حرف بزنه چرت و پرت میگه و کامنت میزاره تو نظر نده 😂

چی بگم والا آبجی💔

بعد میگن چرا مهاجرت میکنین😂😂آدم وقتی میبینه با همچین آدمایی شده 80 میلیون ایرانی از زندگی پشیمون میشه

البته بیشترش بخاطر چرت و پرت های جاگوزیان هس🤣🤣

سایت بارداری واسه مرد هاست مگه مردا هم حامله میشن😑تو اگه عقل داشتی خب نمیومدی

تو اگه عقل داشتی میرفتی قوانین سایت رو میخوندی که ورود اقایون هیچ مشکلی تو سایت نداره حتی خود نی نی یار هم تایید کرده

اگه درکی از مکان عمومی داشتی همچین حرفی نمیزدی اگه درکی از این داشتی که ی نوزاد بجز مادر ی پدر هم داره که داخل بزرگ کردن باید مشاکرت کنه این حرف رو نمیزدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرد ستیزی و زن ستیزی هردو به یه اندازه چندش آور هستن حالا میخوای قبول کن میخوای هم نه

درسته که خیلی از حرفاش حقیقته ولی نه همش!!

سعی کن به جای تقلید کردن فکرتو به کار بندازی

کدوم ویدئو من که همه ویدئو هاش رو دیدم خو مرد ستیزه ولی راس میگه

مرد ستیز هم نیس والا نر ستیزه این 2 باهم فرق داره 

اتفاقا خیلیم حرفاش عالی و ب درد بخوره ب شخصه پدرم خیلی آدم خوب و متشخصیه و مرد بد ب جز چند مورد اطرافم ندیده بودم حرفاش باعث شد 

از خیلی جهات روشن و آگاه بشم و این واقعا عالیه 

خانوما باید ب حرفاش گوش کنن چون حقیقته 

ولی خب ی سریا با وجود حرفاش بازم ساده هستن و 

سادگی از حد بگذره میشه حماقت برا همینم بر علیهش کامنت میزارن 

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏
تو مگه موافقی زن کنیز باشه برا مرد؟من نه

و آیا تو موافقی که مرد برده زن باشه؟

شاید تو این طرز تفکر رو داشته باشی ولی من نه

وقتی حرف از برابری زده میشه باید به هردو طرف توجه کنی

و آیا تو موافقی که مرد برده زن باشه؟شاید تو این طرز تفکر رو داشته باشی ولی من نهوقتی حرف از برابری ز ...

نه من موافق مرد سالاری نیستم و فقط موافق زن سالاری ام

و آیا تو موافقی که مرد برده زن باشه؟شاید تو این طرز تفکر رو داشته باشی ولی من نهوقتی حرف از برابری ز ...

تو جامعه ما تا بوده بیشتر از سادگی و احساسات زن ها سو استفاده شده و هیچ مردی تاکید می‌کنم هیچ مردی برده زن نشده پس ما خیلی هنوز جا داریم تا ب نقطه ای برسیم ک ب قول شما بگیم مرد برده زن نیس... 

درواقع هیچوقت تو جامعه مردسالاری مثل ایران این اتفاق نمیفته و بیشتر زن ها آسیب رو متحمل میشن.

در نتیجه جای نگرانی برای مرد ها نیست فقط زن ها باید حقوقی ک سالها ب باد رفته و حق انسانیشون بوده زنده کنن

چیزایی ک تمام این مدت مرد داشت و زن نداشت 

پس این مردستیزی نیس

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏
چون زن ها بهترن دیگه

این افکار برتری همش از تعصب میاد

تعصب قدرت اندیشه و درک رو از انسان میگیره

تو الان بر چه اساسی این حرف رو میزنی؟

به نظر تو کسی که مرد رو از زن برتر میدونه قابل احترامه؟

این حرف هم دقیقا مثل همونه