2777
2789
عنوان

شوهرم از ازدواج سفید حرف زد

| مشاهده متن کامل بحث + 3217 بازدید | 110 پست
امشب خونه رو خالی میکنم وقت خواب برمیگردیم قصدم اینه چند روزی بدون من و بچه ها باشه تا قدر داشته هاش ...

نه از خونه نرو

انقدر که بخوای این کارو کنی ارزش نداره چون بعدش بدتره

اومد سمتت یکم ازش دوری کن بهتره تا بری

باید خوب و بد رو یادش بدی نه اینکه بدترش کنی اون عاقل نیست تو عاقل باش تو زندگیت

جان منی❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یبار شوهره من تقریبا همچین حرفی بهم زد چند ماه بعدش مچشو گرفتم متاسفانه این حرفای مردهای تنوع طلب هس ...

خدا ذلیلشون کنه...بهش گفتم اون مرده که دوتا زن گرفته امیدوارم جوری پشیمون بشه که از ناراحتی سکته کنه ..

مگه زندگی بچه بازیه..بیچاره دخترش توی سن کم میگرن عصبی گرفته

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره
آها اینم گفت..یه مدت بایکی باشی خوشت نیومد ردش کنی بره دنبال کارش بری سراغ بعدی..گفتم ازدواج ماشین خ ...

چقدر بد گفته😔

خوشت نیومد ردش کنی بری،

مگه وسیلست؟!

ادم احساس داره...عاطفه داره...وابستگی ایجاد میشه

تهعد و حس مسولیت

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
حالا نباید می‌گفت ولی کلا الان خیلی بد شده خرجا بالاست اکثرا پشیمونن از ازدواج

هم وضعش خوبه هم مسئولیت پذیره بابت پول خرج کردن ..هم همیشه بابت داشتن من و بچه ها خداروشکر میکنه گاهی مریض میشه ..

دوتا رفیق داره که زنهاشونو طلاق دادن فکر کنم تحت تاثیر اوناس

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره
امشب خونه رو خالی میکنم وقت خواب برمیگردیم قصدم اینه چند روزی بدون من و بچه ها باشه تا قدر داشته هاش ...

بهش مزه نمیده تازه؟؟؟؟

تا عاقلان راهی برای خندیدن پیدا کنند،ما دیوانگان هزار بار خندیده ایم(:️ 🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

نصفه خوندم ..ناراحت نشو ...منم با شوهرم باعشق ازدواج کردم  چندروز پیش میگه کلا مجرد بوده ن بهتر ...چون اونجوری خونه ننه باباشونن میخورن میخوابن ،نمیخوان مسئوولیت قبول کنن.آزادن هر جا برن بیان😐..در ضمن ازدواج سفیدم مهریه دارن بگو کسی نمیاد بدون هیچی زن یکی بشه 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

باید میگفتی دیر نشده عزیزم اتفاقا ممنون که یادآوری کردی باید به فکرش باشم هم تنوع داره هم خوب و بد بهش فکر میکنم .

بعضی وقتا مثل خودش جواب بده تا بفهمه چه دردی داره