2777
2789
عنوان

شما جای من بودین از همسرتون ناراحت میشدید(علامت سوال)

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 23 پست
بای ممنونشم باشی

بخاطر کارش صبح باهاش صحبت کردم ولی دو روزه خیلی دلمو شکونده☹پریشب داشتم میمردم از درد ولی قبول نکرد بیدار شه ببرم دکتر دیشبم میدونست حالم بده ول کرد رفت

خیلی دلم شکست

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جبران کرده دیگه عزیزم اومد بوسش کن و ازش کار بکش کلا مردها رو باید به زبون گرفت

نه صبح باهاش حرف زدم دیگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم خیلی تعجب کردهیعنی خودشون بازم خواستن ؟اخه رحم و بخیه قبلی خوب نشده ک

نه اخه مگه دیوونم این اتفاق خطر مرگ داره برای مادر حتی اجازه سقط هم ندارن اینجور ادما بخاطر جای بخیه بخصوص که من سز شدم

متاسفانه یا خوشبختانه(نمیدونم خوبه یا بد)خیلی راحت باردار میشم

ولی راستش اصلا از باردار شدن دوبارم ناراحت نشدم،نمیدونم چرا😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخه این برام عجیب تر حرفی ک زدی بود

برای خودمم عجیب بود روزی که بیبی چکم مثبت شد تا صبح خاب سزارین دیدم ولی خوشحالم بودم نمیدونم چرا😐 الانم خییییییییییییییلی سخت داره بهم میگذره ولی خداروشکر داره یه چیز بهم میده چیزی نگرفته که

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ایشالله خدا بهت توانایی و سلامتی بده عزیزم

ممنونم عزیزم

انشالله شمام هرچی از خدا میخوای بهتون بده🌹

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چند وقت دیگه که ازین ماجرا گذشت و حالت بهتر شد اروم و بدون دعوا  اولویت بندی ها رو یادش بده-اینکه تو اون حال با یه بچه کوچیک تنهات گذاشت رفت کار جالبی نبود

اینکه برات جبران کرد نشون میده مرد بدی نیست و دوستت داره ولی اینکه زنش در اولویت باشه رو نمیدونه