2777
2789

به نظرتون من زیادی حساس بودم؟اختلاف اونا چه ربطی به ما داشت که با اون درددول میکرد مگه مشاور بود؟ شوهرم واسه من وقت نداشت ولی واسه گوش دادن به درددول زن رفیقش وقت داشت 

کلا ادم رفیق بازی بود 

شما باشین حساس میشین؟ همشونم فالو داش صمیمی بود میگفت منظوری ندارم حتی اگه چشم پاک هم باشن من شکی نمیکردما ولی خوشم نمیومد ازین صمیمیت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا وقتی یه تاپیک پربازدید میشه تاپیک های مشابه می‌زنید بعد از اون

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

خیانت دقیقااا شروعش با دردودل هستش کشی اول کار نمیپره بغل کسی بگه وای تو چه خوبی هی حرف میزنن هی میگن وای چقدر تو منو میفهمی توچه متفاوتی و بعدم بعلللله جمع کن دست و پا زن طرف و شوهرخودتو ک باد نبرتش

والله حق داری. زندادش من چند باری به همسرم زنگ زد و دردو دل میکرد اخرش به مادرم گفتم که به دادشم بگن زنش رو جمع کنه  چرا به همسر من زنگ میزنه. اصلا از این زنها خوشم نمیاد.