2777
2789
عنوان

زن رفیق همسرم زنگ میزد باهاش درددودل میکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 22 پست
کدوم تاپیک من ندیدم!به تاپیکای پربازدید مبلغ میدن؟!چه سودی داره😬

همون که نوشته زنش زنگ زده فحش بارونم کرده

فقط 29 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

عزیزم به نظرم تو یه موقعیت مناسب با همسرتون صحبت کنید نه تهاجمی که چرا اینکا رو کردی و به ما چه مربوط ازش راجب صحبت های اون خانم بپرسید و گوش بدید بعدش هم به همسرتون بگید من احساس بهتری دارم اگر دفعه دیگه زنگ زد شما باهاش صحبت نکنی و بگذاری من راهنماییش کنم (با مهربونی)

به نظرم بیخودی ام ذهنت رو درگیر نکن تنها راهش اینکه به همسرت بگی دوست نداری با اون خانم صحبت کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به نظرم تو یه مقعیت مناسب با همسرتون صحبت کنید نه تهاجمی که چرا اینکا رو کردی و به ما چه مربوط ...

عزیزم من جدا شدم ولی فکرم به اون سمت میره رفیقاش همیشه اولویتش بودن درست شدنی نبود

چرا با خانوم دردول نمیکنن خب!

مریض هستند دیگه. دو تا خواهر و مادر و یه برادر عاقل بالغ داره. سه تا خواهر شوهر و برادرشوهر و پدرشوهر داره انوقت رفته سراغ یک نامحرم که هر چند ماه یک بار همو میبینند. وفقط هم در حد سلام و علیک و  باهم حرف میزنند!! نمیدونم شاید میخواست ابروی ما و برادرم رو پیش داماد خانواده ببره!! فکر کن بی حیا به همسرم گفته بود با همسرم چند ماه هست تو یه اتاق نخوابیدیم من با دخترم تو اتاقم میخوابم

پس حق دارم حس خوبی نداشته باشم چطور روشون میشه

والله شاید از اول جوری بزرگ شدند که به مرد هم به چشم یک زن نگاه میکنند. نمیدونم والله. ولی ما تا مجبور نباشیم اصلا با نامحرم جماعت حرف نمیزنیم به جز سلام و علیک. همسرم با شریکش ۱۶ ساله که یجا هستند وخیلی صمینی اینقدر همسرم دیر کرده یا نگرانش بودم ولی یک بار هم به مغازه شون یا گوشی طرف زنگ نزدم. اصلا شما ه اش رو نمیدونم طرف غریبه هم نیست پسر دایی شوهرم هست

والله شاید از اول جوری بزرگ شدند که به مرد هم به چشم یک زن نگاه میکنند. نمیدونم والله. ولی ما تا مجب ...

افرین منم همین... اینجوری که طبق شناخت میدونم خانوادگی راحت و ازادن ازین نظر پس بی ربط نیس به خانواده و تربیت