2777
2789
عنوان

بعد سه سال رابطمون تموم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 75 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روشهای دیگم اذیت میشی؟😑😑😑اگه اذیت میشی چرا ازدواج کردی پس؟چون قاعدتا باید لذت میبردی و ارامش میگر ...

خب اون روشی که این میخاد هم مضره هم درست نیست 😑 

با توجه به بحث هامونم ترجیح دادم رابطه اصلی و فعلا نداشته باشم 

نه تو می مانی و نه اندوه،و نه هیچیک از مردم این آبادی…به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذرد؛آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند…لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود،جامه اندوه مپوشان هرگز.✨️🤍کاربر قدیمی سایت هستم🧕🏻

خب اون روشی که این میخاد هم مضره هم درست نیست 😑 با توجه به بحث هامونم ترجیح دادم رابطه اصلی و فعلا ...

اکه رابطه از پشته هیچ وقت راضی نشو و برخورد جدی کن باهاش که جرعت نکنه دوباره بگه

جمله دومتم کار خوبی کردی ضرر نمیکنی

اما بیشتر بهش محبت کن میک لاو کنید ببین چی میشه بحث هاتون به کجا میرسه

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
چند وقته عقدین؟ببین اگه ترس بارداری خب بهش بگو رابطه کامل نداشته باشیمیا خجالته و اوایل عقدین که ازش ...

6 ماهی میشه 

رابطه کامل که نداریم 

شوهرم هم با روابط سطحی اوکی نیست خیلی امتحان کردیم که خب نتیجه ای نداشته 

ولی خب اون توقعی که ازم داره واقعا اذیت کننده است یا باید به رابطه کامل رضایت بدم یا توقعش 

البته بنده خدا اصلا مجبور نمیکنه ولی خب درکش میکنم چقدر سخته براش

نه تو می مانی و نه اندوه،و نه هیچیک از مردم این آبادی…به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذرد؛آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند…لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود،جامه اندوه مپوشان هرگز.✨️🤍کاربر قدیمی سایت هستم🧕🏻

نه فرقی نداره ما توی عقدیم 😐 دعواهم داریم سر اصلی که نمیتونیم بریم توقع داره روش های دیگ رو پیاده ک ...

وا!

عقد میشه شوهر دیگه

آرزو میکنم اگه توی رابطه‌ای رفتید، بی ارزش نشید، سبک شمرده نشید، تحقیر نشید، گزینه چندم نشید، اون آدم عاشق تره و ضعیف تره نشید، امیدوارم حیف نشید‌.

اورال میخواد؟ واقعا نمیفهممم چقدر بی درک هستن مردا اورال چندشه

اره

چه خوب نرفتی

دوست من دقیقا تو شرایط مشابه شما، رفت

پسر زیپ شلوارشو کشید بالا بعدش بازم رفت

رفتنی میره، اینا همش بهانه س

اگر شما دنبال یه معلم زبان حرفه ای هستی و دوست داری پیشرفت کنی خوشحال میشم بهم پیام بدی.
6 ماهی میشه رابطه کامل که نداریم شوهرم هم با روابط سطحی اوکی نیست خیلی امتحان کردیم که خب نتیجه ای ن ...

زود عروسی بگیره و تامام

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤