یکم دیر فهمیدی ولی ماهیو هر وقت از اب بگیری تازه اس
فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤
سر اصلی که نمیتونیم بریم توقع داره روش های دیگ رو پیاده کنیم که خب من اذیت میشم از یه طرف هم شنیدم میگن مرد اگر توی این زمینه همراهی نبینه سرد میشه
نه تو می مانی و نه اندوه،و نه هیچیک از مردم این آبادی…به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذرد؛آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند…لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود،جامه اندوه مپوشان هرگز.✨️🤍کاربر قدیمی سایت هستم🧕🏻
نه تو می مانی و نه اندوه،و نه هیچیک از مردم این آبادی…به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذرد؛آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند…لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود،جامه اندوه مپوشان هرگز.✨️🤍کاربر قدیمی سایت هستم🧕🏻
دعواهم داریم 😐 بعد یه سری انتظارات داره ک من نمیتونم اذیت میشم