2777
2789
عنوان

بعد سه سال رابطمون تموم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 75 پست

یکم دیر فهمیدی ولی ماهیو هر وقت از اب بگیری تازه اس

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر فرق داره

نه فرقی نداره ما توی عقدیم 

😐 دعواهم داریم 

سر اصلی که نمیتونیم بریم توقع داره روش های دیگ رو پیاده کنیم که خب من اذیت میشم از یه طرف هم شنیدم میگن مرد اگر توی این زمینه همراهی نبینه سرد میشه

نه تو می مانی و نه اندوه،و نه هیچیک از مردم این آبادی…به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذرد؛آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند…لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود،جامه اندوه مپوشان هرگز.✨️🤍کاربر قدیمی سایت هستم🧕🏻

🤣🤣🤣

🙁😂چرا میخندی خب 

نه تو می مانی و نه اندوه،و نه هیچیک از مردم این آبادی…به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذرد؛آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند…لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود،جامه اندوه مپوشان هرگز.✨️🤍کاربر قدیمی سایت هستم🧕🏻

🙁😂چرا میخندی خب

خب شوهرته دیگه مقاومتت چیه

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
خب شوهرته دیگه مقاومتت چیه

عقدیم 

دعواهم داریم 😐 بعد یه سری انتظارات داره ک من نمیتونم اذیت میشم 

نه فرقی نداره ما توی عقدیم 😐 دعواهم داریم سر اصلی که نمیتونیم بریم توقع داره روش های دیگ رو پیاده ک ...

روشهای دیگم اذیت میشی؟😑😑😑

اگه اذیت میشی چرا ازدواج کردی پس؟چون قاعدتا باید لذت میبردی و ارامش میگرفتی 

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
عقدیم دعواهم داریم 😐 بعد یه سری انتظارات داره ک من نمیتونم اذیت میشم

چند وقته عقدین؟

ببین اگه ترس بارداری خب بهش بگو رابطه کامل نداشته باشیم

یا خجالته و اوایل عقدین که ازش بخواه زمان بده بهت 

یاام استرس میگیری تو اتاقین بقیه متوجه بشن میتونید وقتی تنهایین کاری انجام بدین یا تو مسافرت

اگه دلیل خاصی نداری برو مشاوره