2777
2789

خانما بیاین بگین هر ماه چه رسیدگی انجام میدین ؟ من قبلا خیلی کارها انجام میدادم الان مدته انجام ندادم نمی‌دونم چیکار کنم فقط اصلاح میرم 🥲کاشت ناخن هم دیگه خوشم نمیاد 

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رسیدگی های من برای صورت هرصبح مرطوب کننده و آبرسان و ضدافتاب و دورچشم-هرشبم قبل خواب صورتم باشوینده میشورم همین

ولی غذاهای سالم و کم روغن و کم کربوهیدرات پر پروتئین میخورم تا جوش اینا نزنم و تا جایی که بتونم قند ساده رو نمیخورم به جاش قندهای طبیعی میخورم

کاشت ناخن و ژل لب و اینام نمیزنم

بعضی زنا تو خیابون میبینم موها اکثرا کراتین ناخن کاشت مژه کاشت ژل فول فیسدماغ عملی

دقیقا وقتی میبینم حس می‌کنم چه عقب از بقیه خخخ

رسیدگی های من برای صورت هرصبح مرطوب کننده و آبرسان و ضدافتاب و دورچشم-هرشبم قبل خواب صورتم باشوینده ...

ولی نمی‌دونم چرا نمیتونم رژیم و ورزش انجام بدم 😫

دو تا بچه دارم پای خیلی خودمو ول کردم خسته شدم ، نمی‌دونم همین فردا برم باشگاه ثبت نام کنم یا نه باشگاه چسبیده به مدرسه دخترم ولی خسته ام هیچ کاری هم ندارم ارایشگاه هم ماهی یکبار صورتم پررررر جوش اعتماد به نفسم کم شده 🥲

ولی نمی‌دونم چرا نمیتونم رژیم و ورزش انجام بدم 😫دو تا بچه دارم پای خیلی خودمو ول کردم خسته شدم ، نم ...

ببین سرم رتینول سراوی مدل آبی رنگش بگیر واسه جوش جای جوش خطوط ریز منافذ معجزه می‌کنه با آبرسان ایزدین 

🪶

من نه که نتونم خودم دوس ندارم کاشت انجام بدم هر چند وقت یبار مث ۶ماه یبار یا عیدی چیزی انجام میدم بجاش خودم لاک میزنم دماغم رو اگه ترس از بیهوشی نداشتم عمل میکردم.....ولی خب هنوز کنار نیومدم فیس دست کاری شده دوس ندارم آبرسان میزنم و ماسک مو و ماسک صورت و بعضا پدیکور میکنم

برای حاجتم اگه میشه یه صلوات بفرس قربة الي الله🌸
من نه که نتونم خودم دوس ندارم کاشت انجام بدم هر چند وقت یبار مث ۶ماه یبار یا عیدی چیزی انجام میدم بج ...

پدیکور سالن میری باخونه انجام میدی ؟حوصله سالن ندارم تو خونه میخوام انجام بدم ولی نمی‌دونم چی بخرم 

پدیکور سالن میری باخونه انجام میدی ؟حوصله سالن ندارم تو خونه میخوام انجام بدم ولی نمی‌دونم چی بخرم

خونه ام انجام میدم بعضا ولی دوماهی سه ماهی یبار میرم سالن شایدم طولانی تر تو خونه ام میشه انجام داد

برای حاجتم اگه میشه یه صلوات بفرس قربة الي الله🌸