2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا بی بی هیر هستند موهای کوچولویی که تازه در اومدن 🥹😻 چکار کردی که رویش مجدد موهات خوبه ؟ قرص میخوری ؟

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

اونا بی بی هیر هستند موهای کوچولویی که تازه در اومدن 🥹😻 چکار کردی که رویش مجدد موهات خوبه ؟ قرص می ...

دختر من ۱۱ سالشه از اول موهاش این شکلیه یکدست نیست کوتاه بلنده همه تار ها

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

اونا بی بی هیر هستند موهای کوچولویی که تازه در اومدن 🥹😻 چکار کردی که رویش مجدد موهات خوبه ؟ قرص می ...

چه جالب 

من موهام 3 سال پیش خیلیییی بلند بود کوتاه کردم الان بعد 3 سال هنوز تازه اومده زیر شونه هام

نه هیچ قرصی مصرف نمیکنم 

دختر من ۱۱ سالشه از اول موهاش این شکلیه یکدست نیست کوتاه بلنده همه تار ها

شاید موهای دخترتون تارش ضعیفه و خورد میشه یا میشکنه که اینجوری همه کوتاه و بلندن ، ممکنه موخوره هم باشه 

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

چه جالب من موهام 3 سال پیش خیلیییی بلند بود کوتاه کردم الان بعد 3 سال هنوز تازه رییده زیر شونه هامنه ...

خوبه به هرحال بی بی هیر داشتن خوبه چون نشون میده موهایی که ریخته داره دوباره رشد میکنه