2777
2789
عنوان

آنزیم های کبدی خیلی بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 70 پست
عزیزم کاش وقتی علم پزشکی رو بلد نیستی تو تاپیکا الکی گوهر افشانی نکنی و این بدبختارو دچار هول و ولا ...

این چه طرز حرف زدنه؟ بنده هم میدونم، اگر دقت کنید هر دوتا جمله که گفتم بعدش گفتم که انشالله چیزی نیست، خوش بینانه ترین حالتش رو شخصا برای استارتر می‌خوام که اونم اینه که انشالله فقط این مشکل بخاطر تغذیه ی بد باشه 

خودم اطلاع دارم که علم زیادی در حیطه ی پزشکی ندارم، شماهم اگر داشته باشید نمیتونید از پشت گوشی تشخیص بدید، در هر صورت بهترین کار اینه که استارتر پیگیری کنه، اگر حرف های من از سر ترس هم باعث پیگیری کردن ایشون بشه بازم خوبه، وگرنه بنده اطلاع دارم که بیماری های خود ایمنی یک در هزار هستن

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط دکتر فوق تخصص گوارش و کبد که با سواد باشه از انزیم کبد سر درمیاره

اول بگرد دکتر خوب پیدا کن . شهر خودتون اگه نداره احتمالا مرکز استان داشته باشه.

زیاد عصبی میشدی ؟ به اعصابت فشار میاوردی ؟

ای ایران ایران . دور از دامان پاکت دست دگران...🤍

عزیزم میری پیش دکتر یه سونو شکمی واست مینویسه که با بیمه و بدون ببمه خیلی نیست هزینه ش میتونی زنگ بز ...

راست میگی خانومی ینی همین رنج عددها بود خدا از دهنت بشنوه بخدا من هیچوقت سر مال دنیا یا آروزهای خدارو اجبار نکردم فقط همیشه آرامش خاستم تن سالم

کاش برای من شدتش بالا نباشه ،من خستگی دارم ولی پوستم یجور ک انکار جوش ریز بزنه بخار قرمز بشه همونطور ...

شاید مشکل از جای دیگه هست، ولی حتما پیگیری کنید، هرچیزی مربوط به کبد اصلا نباید پشت گوش انداخته شه

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

این چه طرز حرف زدنه؟ بنده هم میدونم، اگر دقت کنید هر دوتا جمله که گفتم بعدش گفتم که انشالله چیزی نیس ...

اتفاقا جدیدا بیماری های خود ایمنی زیاد شده به خاطر استرس

ای ایران ایران . دور از دامان پاکت دست دگران...🤍

فقط دکتر فوق تخصص گوارش و کبد که با سواد باشه از انزیم کبد سر درمیارهاول بگرد دکتر خوب پیدا کن . شهر ...

استرس ک اکثر اوقات دارم بخاطر دخالت و اذیت مادرشوهرم،بله دکتر فوق تو استان هست 

اتفاقا جدیدا بیماری های خود ایمنی زیاد شده به خاطر استرس

اره، سرطان و خود ایمنی، قبلاً فقط در حد تعریف بود، الان تقریبا همه یه نمونه توی اطرافیان دارن